Пісочне печиво через м’ясорубку. Дякую мамі за цей простий рецепт на майонезі: 6 інгредієнтів і 30 хвилин

Старий і добре відомий кожній господині рецепт пісочного печива не може не підкорити серця. Розповідаємо, як усього з 6 інгредієнтів приготувати смачний десерт.

Гадаємо, що ви й подумати не могли про те, що приготувати пісочне печиво вдома насправді так просто. Для нього вам потрібен мінімум продуктів і зовсім трішки часу. А в результаті ви зможете приємно здивувати і себе, і свою родину.

Звісно, ви можете використовувати більше продуктів для приготування печива. Наприклад, ванільний цукор чи кориця вдало доповнять і прикрасять смак готової випічки. Втім, запевняють експерти, навіть без таких додатків печиво вийде неймовірно апетитним.

Кулінари розповіли, як приготувати смачне пісочне печиво у домашніх умовах з 6 інгредієнтів
Кулінари розповіли, як приготувати смачне пісочне печиво у домашніх умовах з 6 інгредієнтів

Інгредієнти:

  • 100 грамів вершкового масла;
  • 60 грамів цукру;
  • 1 жовток;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 250 грамів борошна;
  • Дрібка солі.

Спосіб приготування:

Для початку вершкове масло потрібно розігріти до кімнатної температури. Для цього за декілька годин до початку приготування печива його треба дістати з холодильника.

Після цього жовток, майонез і просіяне пшеничне борошно потрібно змішати до однорідності з вершковим маслом кімнатної температури. У вас має вийти гладке й м’яке тісто.

Готове тісто загорніть у харчову плівку та покладіть у холодильник на пів години. Після цього дістаньте тісто та розкачайте його у джгут. Розріжте його на бажану кількість шматочків однакового кольору.

На деко для випікання, що застелене пергаментним папером, викладіть шматки тіста та притисніть їх, аби надати їм форму печива. Випікайте у духовці, яку попередньо розігріли до 180 градусів. Готуйте печиво протягом 15-20 хвилин.

Кулінари розповіли, як приготувати смачне пісочне печиво у домашніх умовах з 6 інгредієнтів
Кулінари розповіли, як приготувати смачне пісочне печиво у домашніх умовах з 6 інгредієнтів

Готове печиво прикрасьте цукровою пудрою. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.