Кремовий суп із куркою та плавленим сиром: найкращий ресторанний обід для всієї родини за 30 хвилин

Приготувати таку апетитну страву ви можете буквально за 30 хвилин, а на смак вона не відрізнятиметься від страви ресторанного рівня. Спробуйте цей рецепт.

Кожній господині й кожному господарю час від часу хочеться кулінарних експериментів. У такі моменти потрібно вмикати фантазію та дозволяти собі готувати те, до чого у родині не звикли. Пропонуємо порадувати себе та близьких незвичайною стравою – кремовим супом.

На смак він виходить неймовірно ніжним і витонченим, а загалом таку страву важко відрізнити від того, що зазвичай подають у вишуканих ресторанах. Якщо вам хочеться відчути себе на вечері у фешенебельному закладі, спробуйте приготувати це просто на власній кухні.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний кремовий суп із додаванням плавленого сиру й курки
Кулінари розповіли, як приготувати смачний кремовий суп із додаванням плавленого сиру й курки

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе;
  • 1 велика картопля;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 морква;
  • 1/2 склянки вершків;
  • 100 г плавленого сиру;
  • Сіль і перець на смак;
  • 2 ст. ложки олії для смаження.

Як приготувати:

У глибокій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю та часник і смажте, помішуючи, до м’якості, приблизно 3-4 хвилини. Додайте нарізану моркву і картоплю до каструлі та продовжуйте смажити ще 5 хвилин.

Додайте курячий бульйон до каструлі. Знадобиться близько 500-600 мілілітрів. Втім, ви можете самостійно змінювати кількість рідини, аби досягнути бажано консистенції для готового кремового супу.

Збільште вогонь та доведіть все до кипіння. Потім зменште вогонь, накрийте каструлю кришкою та варіть, поки овочі не стануть м’якими. Для цього потрібно близько 15-20 хвилин. Додайте нарізане куряче філе до супу і варіть ще 15-17 хвилин, або доки курка не буде повністю готова.

Зменште вогонь до мінімуму і додайте вершки. Повільно додайте плавлений сир, помішуючи, доки він повністю не розтане. Зніміть каструлю з вогню і за допомогою блендера перетворіть суп на крем-суп. Приправте сіллю та перцем на смак.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний кремовий суп із додаванням плавленого сиру й курки
Кулінари розповіли, як приготувати смачний кремовий суп із додаванням плавленого сиру й курки

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.