Котлети тепер готую тільки за цим рецептом: виходять дуже соковиті та смачні. Хліба туди класти не потрібно

Котлети з будь-якого фаршу будуть виходити смачними та соковитими, якщо додати декілька цікавих продуктів. Дізнайтеся, як приготувати котлети, які не втратять соковитості навіть на другий день.

Шукаєте ідеальний рецепт, як приготувати ароматні та соковиті котлети, які будуть зберігати свою соковитість навіть на другий та третій день? Представляю до вашої уваги рецепт, завдяки якому котлети з будь-якого фаршу завжди будуть виходити вдало, а мʼясо буде зберігати свою соковитість завдяки парі цікавих інгредієнтів у складі.

Як приготувати соковиті котлети з будь-якого фаршу
Як приготувати соковиті котлети з будь-якого фаршу

Інгредієнти:

  • 500 грамів мʼясного фаршу (яловичина, свинина, курятина або їх комбінація)
  • 1 свіжа цибулина
  • 1 відварена морквина
  • 1 яйце
  • 150 мл вершків
  • 2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки панірувальних сухарів
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

Почніть з підготовки мʼясного фаршу, який ви можете вибрати за своїм смаком та приготувати його самостійно, перекрутивши мʼясо через мʼясорубку, або придбати вже готовий фарш.

Відваріть морквину до готовності та натріть на тертці. Наріжте цибулину та часник на дрібні кубики.

Рецепт смачних та соковитих котлет
Рецепт смачних та соковитих котлет

У великій посудині поєднайте мʼясний фарш, терту морквину, нарізану цибулю і часник. Додайте яйце, вершки, панірувальні сухарі, сіль та перець. Помішайте до однорідності та залиште настоятися на 20-30 хвилин, це важливо, оскільки мʼясо вбере у себе вершки та при смаженні котлети будуть залишатися соковитими.

З фаршу утворіть котлети, роблячи їх вологими руками, після чого обвалявши в панірувальних сухарях. Розігрійте олію на сковороді до середньої температури. Покладіть котлети на сковороду і смажте до золотистого кольору з обох сторін.

Після смаження перекладіть котлети на паперові рушники, щоб зняти надмірну олію. Подаємо котлети гарячими на ваш стіл, з будь-якими гарнірами, овочами та соусами за вашим бажанням.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.