І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Капустяні котлети є чудовою альтернативою м’ясним стравам. Вони своїм смаком задовільнять навіть найвибагливіших гурманів, а рецепт вражає своєю простотою. Кожен кухар зможе його легко та без зайвого клопоту впоратися з цією стравою. Головний інгредієнт – звичайна капуста, яка в поєднанні з іншими складовими стане справжньою смакотою.

Як приготувати смачні капустяні котлети
Як приготувати смачні капустяні котлети

Інгредієнти:

  • Капуста – 700 грамів
  • Яйця – 2 штуки
  • Цибуля – 2 штуки
  • Манна крупа – 4-5 столових ложок
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Вершкове масло – 30 грамів

Приготування:

Капусту ретельно промийте та наріжте на дрібні кубики або нашинкуйте на соломку. Варіть капусту у підсоленій воді до м’якості, а потім добре відцідіть від рідини.

Дрібно наріжте цибулю та обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.

Додайте варену капусту до цибулі та тушкуйте разом на помірному вогні протягом 5-7 хвилин. Зніміть з вогню та додайте сіль за смаком.

Рецепт капустяних котлет, які не гірші за звичайні
Рецепт капустяних котлет, які не гірші за звичайні

У великій мисці змішайте охолоджену, відварену капусту зі збитими яйцями. Додайте манну крупу та перемішайте до отримання однорідної маси. Залиште масу відпочити на 15-20 хвилин, щоб манка розбухла.

Сформуйте котлети з отриманої маси, допомагаючи ложкою або вологими руками. Нагрійте сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Обсмажуйте котлети з обох сторін до золотистого кольору, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.

Подаємо котлети гарячими як гарнір або основну страву, з вашим улюбленим соусом або свіжими овочами. Ці смачні та прості капустяні котлети стануть чудовою альтернативною звичайним мʼясним, ними можна пригощати людей які тримають піст, дотримаються дієти або просто не вживають мʼясо у раціоні.

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.