Виручає, коли гості прийшли без дзвінка. 3 інгредієнти + 10 хвилин, щоб приготувати ситну страву на 5 ротів

Пишні, м'які та смачні оладки на кефірі стануть ідеальним сніданком або доповненням до чашки улюбленого чаю, варення, згущеного молока та меду. Спробуйте!

Пропонуємо розширити свій арсенал рецептів новою версією оладок на кефірі, що стануть у пригоді кожній господині. Для цього рецепту знадобиться кілька доступних продуктів. Всього за 10 хвилин ви зможете насолодитися смачними й пишними ласощами. Готуються оладки без додавання борошна і відмінно пасуватимуть як на сніданок, так і на обід чи перекус.

Інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Кефір – 250 мл
  • Манна крупа – 250 г
  • Сіль – дрібка
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Сода харчова – 1 ч. ложка
  • Ванільний цукор – за бажанням
  • Рослинна олія для смаження
Коли гості прийшли без дзвінка, готую пишні оладки
Коли гості прийшли без дзвінка, готую пишні оладки

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні продукти, попередньо вийнявши їх із холодильника, щоб вони були кімнатної температури. У глибоку миску розбити яйця та збивати вінчиком до однорідного стану. Додати цукор і знову перемішати. За бажанням додати ванільний цукор або ванільний екстракт. Посолити, влити кефір і продовжувати перемішувати.

До цієї маси всипати манну крупу та замішувати тісто вінчиком. Накрити миску з тістом харчовою плівкою й зашити в теплому місці на 5 хвилин. Після цього додати харчову соду та ретельно вимішати за допомогою вінчика.

Помістити кондитерський мішок у чашку, викласти частину тіста та зрізати куточок. Добре розігріти сковороду з рослинною олією й витиснути тісто, формуючи оладку бажаного розміру та форми. Смажити на середньому вогні з обох боків до апетитної рум’яності. Таким чином приготувати оладки з залишеного тіста. Обсмажені оладки викладати на красиву тарілку й подавати до столу.

Цей рецепт – справжня знахідка, адже стане в пригоді, коли ви шукаєте, що можна приготувати за 10 хвилин з доступних продуктів. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.