Беру найдешевший фарш, але додаю 1 секретний продукт, щоб котлети були соковиті та ніжні: ой як смачно

Соковиті котлетки до ароматного гарніру – найкращий обід чи вечеря. Розповідаємо, як приготувати м'ясну закуску так, аби вона вийшла особливо апетитною.

Здавалося б, що такого складного у приготуванні котлет? Звісно, нічого надзвичайного в цьому немає, а тому багато господинь чи не кожного дня радують себе та своїх близьких такою ароматною закускою. Втім, не у всіх та не кожного разу виходить приготувати апетитне частування.

Часом котлети виходять сухими й не такими смачними, як того хотілося б. Запевняємо, з цим простим рецептом вам вдасться підкорити серце кожного, хто спробує хоча б шматочок смакоти. Розповідаємо про основні секрети приготування дійсно смачних і соковитих котлет.

Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати соковиті котлети з будь-якого м'яса
Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати соковиті котлети з будь-якого м’яса

Інгредієнти:

  • 500 грамів свіжого фаршу;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • Трішки сушеного орегано;
  • Трішки сушеної паприки;
  • Сіль і перець на смак;
  • Декілька скибочок білого хліба;
  • 100 грамів кефіру;
  • 1 яйце;
  • 2 столові ложки олії для смаження.

Як приготувати:

У великій мисці змішайте фарш, цибулину, часник, орегано, паприку, сіль і перець. Переконайтеся, що всі інгредієнти рівномірно перемішались. Хліб замочіть у кефірі та додайте все у фарш. В іншій мисці збийте яйце. Використовуйте виделку або вінчик, щоб розбити яйце на однорідну масу.

Додайте збите яйце у фарш для котлет. Добре перемішайте та відбийте готову основу для закуски. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Переконайтеся, що вся поверхня сковороди покрита олією. Ви можете смажити котлети у паніруванні – для цього кожну котлету занурте в розбите яйце, а потім обваляйте її в панірувальних сухарях.

Викладіть котлети на розігріту сковороду і смажте їх приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору та готовності всередині. Після смаження перекладіть котлети зі сковороди та дайте їм трішки охолонути перед подачею.

Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати соковиті котлети з будь-якого м'яса
Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати соковиті котлети з будь-якого м’яса

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?