Підсіла на минтай за цим рецептом: всього 15 хвилин і легка смачна вечеря готова. Дякую за ідею сусідці

Звісно, червона риба має більшу популярність, коли мова йде про смачну рибу. Втім, навіть дешевий минтай ви можете приготувати так, що його смак не відрізниш від дорогої закуски.

Минтай – риба, на яку точно варто звернути увагу. З неї можна приготувати дійсно ароматний делікатес, навіть якщо вам здається, що така риба не підійде для вишуканої вечері. Кулінари гарантують, що і з найдешевшого продукту можна приготувати справжню смакоту.

Для цього вам знадобиться трішки продуктів і ваш особистий час. Готується така вечеря доволі просто та швидко, а в результаті на столі стоїть ароматна вечеря, здатна підкорити серця найкращих гурманів.

Кулінари розповіли, як швидко приготувати смачний делікатес зі звичайної риби минтай
Кулінари розповіли, як швидко приготувати смачний делікатес зі звичайної риби минтай

Інгредієнти:

  • 4 філе минтая;
  • 1/4 чашки соєвого соусу;
  • 2 столові ложки меду;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сіль і перець на смак;
  • 1 лимон;
  • Звичайна цибуля.

Спосіб приготування:

Нагрійте духовку до 180 градусів. У скляній чи пластиковій мисці змішайте соєвий соус, мед, оливкову олію, подрібнений часник, сіль і перець. Туди ж додайте зовсім трішки лимонного соку для додаткового смаку.

Для кожного філе відірвіть окремий шматок фольги. Знизу викладіть очищену та нарізану на кільця цибулю – це так звана “подушка” для риби. Помістіть кожне філе минтая на цю подушку. Рівномірно розподіліть підготовлений соус на кожен шматок риби. Покладіть по кружальцю лимона на кожен шматок риби.

Загорніть кожен шматок риби у фольгу, щоб риби та начинки не було видно. Покладіть рибу на деко для випікання й поставте у духовку. Запікайте протягом 15-20 хвилин, або доки риба не стане м’якою, а сік із неї не буде прозорими.

Після цього дістаньте страву з духовки та дайте рибі трохи охолонути перед подачею. Подайте смакоту гарячою зі смачними гарнірами на ваш вибір, наприклад, із рисом або печеною картоплею.

Кулінари розповіли, як швидко приготувати смачний делікатес зі звичайної риби минтай
Кулінари розповіли, як швидко приготувати смачний делікатес зі звичайної риби минтай

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?