Якби цей рецепт мені показали раніше – відмовилася б, а тепер готую постійно: капуста і в піст, і на свято

Така капуста особливо сподобається тим, хто турбується про власне здоров'я. Справжній вітамінний коктейль – ось як можна описати таку смачну закуску до основної вечері.

Звісно, спершу поєднання продуктів для такої закуски може здаватись вам дещо дивним. Мовляв, як можна змішати сир тофу з кислими огірками та насолоджуватись стравою? Насправді ж готова страва не залишить вас байдужими, адже смаки поєднуються найкращим чином.

Кулінари розповіли, що приготувати таку смачну страву ви можете за лічені хвилини, а в результаті вона вийде настільки апетитною, що навіть після завершення посту, коли вже можна їсти м’ясо, ви не відмовитесь від такого частування.

Кулінари розповіли, як приготувати капусту та що до неї додати, аби вона стала смачнішою
Кулінари розповіли, як приготувати капусту та що до неї додати, аби вона стала смачнішою

Інгредієнти:

  • 1 середня капуста;
  • 2 болгарські перці;
  • 200 грамів сиру тофу;
  • 3 кислих огірки;
  • 1 велика цибуля;
  • 2 столові ложки олії;
  • 2 столові ложки томатної пасти;
  • 1 чайна ложка куркуми;
  • 1 чайна ложка солі;
  • Свіжа зелень для прикраси.

Як приготувати:

У великій каструлі розігрійте олію на середньому вогні. Додайте туди очищену та дрібно нашатковану цибулю і смажте її до м’якості, для цього потрібно приблизно 5 хвилин. Додайте туди ж нашатковану за допомогою спеціального ножа капусту та очищений і нарізаний болгарський перець. Смажте все разом ще близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

Додайте томатну пасту, куркуму, сіль та перець до овочів. Добре все перемішайте, щоб рівномірно розподілити спеції по всій страві. Прикрийте каструлю кришкою та готуйте на маленькому вогні приблизно 20 хвилин, періодично помішуючи.

Ви можете додати трішки води чи овочевого бульйону, аби закуска вийшла соковитою. Майже у кінці додайте кубики сиру тофу та кислі огірки до каструлі. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин, доки сир не розтане. Приберіть страву з вогню. Посипте все свіжою зеленню перед подачею.

Кулінари розповіли, як приготувати капусту та що до неї додати, аби вона стала смачнішою
Кулінари розповіли, як приготувати капусту та що до неї додати, аби вона стала смачнішою

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.