Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

“Сонячний бриз”

Натираємо 300 грамів свіжої білоголової капусти з 1-ою великою морквою на крупній тертці. Далі солимо за смаком і також додаємо лимонний сік, усе це перемішуємо. Тепер заправляємо салат рослинною олією і додаємо зелень петрушки. Ще раз ретельно перемішуємо і ненадовго відправляємо в холодильник. Цей салат потрібно подавати охолодженим.

“Весняний урожай”

На крупній тертці натираємо 200 грамів свіжої білокачанної капусти. Далі нарізаємо 1 огірок і теж відправляємо в миску. До попередніх інгредієнтів висипаємо зелень кропу та банку консервованої кукурудзи. Тепер заправляємо все це сметаною, солимо за смаком і ретельно перемішуємо.

5 салатів із молодої капусти
5 салатів із молодої капусти

“Вітамінний вихор”

Як і в попередньому рецепті, на крупній тертці натираємо 200 грамів свіжої капусти та 1 велику моркву. Потім дрібно нарізаємо 1 червону цибулю і додаємо до попередніх інгредієнтів. Усе це заправляємо яблучним оцтом і оливковою олією. Тепер солимо і перчимо за смаком, далі ретельно перемішуємо.

“Яскравий смак”

Так само на крупній тертці натираємо 300 грамів капусти і нарізаємо 2 варених яйця. До них додаємо зелень кропу та кінзи. Усе це потрібно заправити яєчно-гірчичною заправкою. Для її приготування змішуємо яйця, гірчицю, сіль і перець за смаком. Можна додати трохи олії. Усе ретельно перемішуємо.

“Ніжна симфонія”

Натираємо 200 грамів білокачанної капусти, дрібно нарізаємо 100 грамів копченої ковбаси. Далі тиснемо 1 зубчик часнику і разом із зеленню петрушки додаємо до попередніх інгредієнтів. Усе це заправляємо майонезом, солимо та перчимо за смаком, потім ретельно перемішуємо.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.