Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

Звісно, солодка булочка й солоні котлети, здається, не зовсім одне одному підходять. Насправді ж, запевняють кулінари, таке смакове поєднання точно виявиться вдалим, оскільки солодкий присмак здобної випічки підкреслить м’ясо.

Для приготування вам потрібен звичайний фарш, який ви використовуєте для котлет завжди, та булочка без начинки. Розповідаємо, як швидко та смачно приготувати популярну закуску до обіду чи вечері.

Кулінари розповіли, як приготувати смачну закуску з м'яса з додаванням булочки – котлети без хліба
Кулінари розповіли, як приготувати смачну закуску з м’яса з додаванням булочки – котлети без хліба

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 грамів;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Яйця – 1 штука;
  • Булочка – 1 штука;
  • Молоко;
  • Сіль і перець на смак;
  • Олія.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно замочити у невеликій кількості молока булочку. Після цього в окремій місткості змішайте всі інгредієнти, крім замоченої здоби. Добре все перемішайте та додайте булочку. Додайте сіль і перець на власний смак. Перемішайте все до однорідності та відбийте фарш. Ваша основа для котлет готова.

Сформуйте масу в котлети, натискаючи на неї в долонях. Розмір закуски ви можете обрати за власним побажаннями. У пательні на помірному вогні потрібно розігріти олію.

Викладіть котлети на розігріту сковороду та смажте до готовності, близько 4-5 хвилин з кожного боку або доки вони не приготуються зсередини. Котлети мають бути золотистими з обох боків. Після приготування відкиньте котлети на паперові рушники, щоб зняти зайву олію.

Кулінари розповіли, як приготувати смачну закуску з м'яса з додаванням булочки – котлети без хліба
Кулінари розповіли, як приготувати смачну закуску з м’яса з додаванням булочки – котлети без хліба

Подавайте котлети до гарніру або смакуйте їх просто так. Ви можете приготувати салат до вашої вечері, адже до такої закуски чудово підходять свіжі овочі. Гарантуємо, що смак готового частування вам точно сподобається. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.