Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Розповідаємо, як приготувати м’ясний рулет з фаршем, шпинатом і сиром на святковий стіл. Він відмінно пасуватиме як гаряча, так і як холодна закуска. Готується все просто, швидко, а виходить дуже смачно.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш (яловичий або свинячий) – 1 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 10 г
  • Ароматні трави – до смаку
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Твердий сир – 200-250 г
  • Шпинат – 80-100 г
  • Рослинна олія – 5 г
У м'ясний фарш загортаю оригінальну начинку
У м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку

Покроковий рецепт

Увімкнути духовку розігріватися до 180 градусів. У глибоку миску викласти м’ясний фарш, додати часник, пропущений через прес або тертий на дрібній терці(можна замінити цибулею), сіль, перець чорний мелений, ароматні трави та розбити одне яйце. Ретельно перемішати всі інгредієнти руками й добре відбити. Накрити фарш харчовою плівкою й залишити маринуватися в холодильнику на 30-40 хвилин.

Для приготування начинки листя шпинату добре промити, просушити паперовими рушниками та дрібно нарізати. Натерти твердий сир на дрібній терці.

Змастити лист пергаменту рослинною олією та застелити ним деко. Викласти підготовлений фарш на пергамент і розподілити його в тонкий шар. Поверх м’яса рівномірно посипати тертим сиром, а зверху викласти нарізаний шпинат.

Скрутити один край заготовки та сформувати рулет. Загорнути в пергамент, а потім у фольгу. Відправити в попередньо розігріту духовку при температурі 180 градусів на 40-60 хвилин (точний час приготування залежить від товщини рулету й особливостей духовки).

Після випікання вийняти рулет з духовки, визволити з пергаменту та фольги та відправити випікатися при температурі 250 градусів ще на 5-10 хвилин. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.