Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Вам знадобиться:

  • 500 г фаршу;
  • 5 яєць;
  • 1 батон;
  • 2 цибулини;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі;
  • 2 ст.лож. олії.
Гарячі накладанці з м’ясним фаршем

Щоб зробити накладанці, перекрутіть будь-яке м’ясо на фарш або візьміть уже готовий, змелений. Викладіть його у глибоку мисочку. Вбийте 2 яйця та додайте цибулю, натерту на тертушці.

Присоліть та притрусіть свіжо змеленим чорним перцем. Перемішайте до однорідності. Якщо батон не нарізаний, наріжте на скибочки. Намастіть їх фаршем. Тепер приготуйте кляр. У мисочку вбийте 3 яйця. Трішки присоліть. Збийте виделкою до однорідної маси.

Гарячі накладанці з м’ясним фаршем

Поставте на вогонь пательню. Коли трішки розігріється, влийте олію. Накладанці умочайте в яєчну суміш, а потім викладайте на сковорідку начинкою донизу. Смажте 5-6 хвилин на середньому вогні. Потім переверніть на інший бік і витримайте ще 2 хвилини.

Гарячі накладанці з м’ясним фаршем

Тепер можете подавати до столу в гарячому вигляді. Таку страву можна готувати на сніданок чи просто для перекусу. Виходить дуже смачно і при цьому доволі ситно. За бажанням, присипте свіжою зеленню.

Гарячі накладанці з м’ясним фаршем

Вподобавши цей рецепт, можете надалі робити накладанці не лише з фаршем, але й з іншими продуктами. Так, можна між двох шматочків батона закласти два шматочки сирної нарізки.

Намастіть бутерброд з одного боку вершковим маслом, а на пательню викладіть спочатку тією частиною, що без масла. Посмаживши 2-3 хвилини з одного боку, переверніть на інший і смажте ще 2 хвилини. Можете імпровізувати й далі, поклавши не два шматочки сиру всередині, а один сир та одну шинку.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.