Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Слойки – і дійсно ідеальний варіант для перекусу. Він підійде і дітям, які не харчуються у їдальнях, і дорослим, які не хочуть платити додаткові гроші за перекуси у кафе чи буфетах. Для господинь цей рецепт крутий тим, що не вимагає докладання особливих зусиль.

Розповідаємо, як швидко приготувати смачну закуску, що точно припаде до смаку кожному, хто її спробує хоча б раз. Ви можете подати випічку й до столу, й просто випити чай зі шматочком частування.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні слойки з начинкою для перекусу у школі чи на роботі
Кулінари розповіли, як приготувати смачні слойки з начинкою для перекусу у школі чи на роботі

Інгредієнти:

  • 1 пачка готового листкового тіста;
  • 200 г ковбаси;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • Сіль і перець.

Як приготувати:

Попередньо розімніть тісто за інструкціями на упаковці, якщо воно заморожене. Якщо ви використовуєте свіже тісто, розгорніть його на декілька хвилин перед приготуванням. Попередньо нагрійте духовку до температури 180°C. Наріжте ковбасу тонкими кружечками або соломкою.

Твердий сир наріжте або натріть на тертці. Розгорніть або розкачайте листкове тісто на робочій поверхні і розділіть його на квадрати або прямокутники (залежно від того, якого розміру ви бажаєте приготувати слойки).

На кожному квадраті розташуйте шматочок ковбаси та натертий сир. Загорніть кожний квадрат тіста з ковбасою та сиром так, щоб утворилися трикутники або прямокутники. Защепніть краї тіста натискаючи на них ложкою або виделкою.

Розташуйте слойки на деко, покритому пергаментним папером чи фольгою. Змастіть слойки зверху збитим яйцем. Випікайте закуску у нагрітій духовці приблизно 15-20 хвилин або до золотистого кольору.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні слойки з начинкою для перекусу у школі чи на роботі
Кулінари розповіли, як приготувати смачні слойки з начинкою для перекусу у школі чи на роботі

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.