Показую, як зробити печінковий салат: дійсно смачна закуска зі смаженими овочами. До будь-якого столу!

Рецепт поживного салату з печінки, яєць та овочевої засмажки. Така закуска відмінно доповнить щоденне меню і стане улюбленою у вашій родині.

Печінка — це поживний продукт, який найчастіше використовують для приготування холодних закусок і гарячих страв. Сьогодні ми поділимось чудовим рецептом салату з печінки, маринованих огірків, яєць та овочів, який буде прикрасою будь-якого столу. Салат виходить ситним, красивим, а головне — неймовірно смачним. Рекомендуємо розглянути рецепт детальніше.

Нам знадобиться

  • Печінка куряча – 300 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Мариновані огірки – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Зелень кропу – 50 г
  • Сіль, перець чорний мелений – до смаку
  • Майонез для заправки
Показую, як зробити печінковий салат
Показую, як зробити печінковий салат

Покроковий рецепт

Заздалегідь підготувати необхідні інгредієнти. Курячу печінку очистити від плівки та прожилок. Добре промити під проточною водою. Помістити в каструлю, залити водою, відправити на плиту та варити до готовності. Відварену печінку нарізати невеликими кусочками й перекласти в глибокий салатник. Відварити яйця на твердо (8-10 хвилин після закипання води), нарізати кубиками та відправити в миску до печінки.

Мариновані огірки нарізати на дрібні кубики та додати в салатик. Подрібнити цибулю кубиками, а потім обсмажити на розпеченій сковороді з рослинною олією до золотистості, постійно помішуючи лопаткою. Натерти свіжу моркву на тертці для корейської моркви та додати до цибулі. Тушкувати протягом кількох хвилин, періодично помішуючи. Влити трохи води й смажити до готовності. Забрати з плити та залишити вистигати.

Перекласти охолоджені овочі в загальну миску. Подрібнити зелень кропу та також додати до всіх компонентів. Посолити, поперчити, заправити майонезом і ретельно перемішати. Майонез можна замінити сметаною з гірчицею. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.