Бюджетно, але ніби з дорогого ресторану: рецепт маринованих крабових паличок – гості з’їдять за хвилину

Крабові палички можна не лише додавати у салати та різноманітні намазки, а й дуже смачно їх замаринувати. Закуска виходить нереально смачною і пікантною.

Крабові палички – дуже популярний у наших краях продукт. Вони приготовлені із м’яса білих риб і мають ніжний смак з рибними нотками. Найчастіше крабові палички використовують для приготування салатів з майонезом. Та є ще один цікавий спосіб приготувати цей продукт.

Пропонуємо до вашої уваги оригінальний рецепт закуски з крабових паличок. Мариновані краби виходять неймовірно смачними і мають пікантний смак.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 250 г;
  • перець (солодкий, або чилі) за бажанням;
  • часник – 3 зуб.;
  • цибуля – 1 шт;
  • зелень за смаком;
  • олія – 150 мл;
  • соєвий соус – 5 ст.л;
  • оцет – 4 ст.л;
  • прованські трави – 1 ч.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту обирайте смачні і якісні крабові палички, адже це основа всієї страви. Крабові палички потрібно розгорнути з рулетика в один пласт, а потім легенько згорнути назад. Це робиться для того, щоб палички не були щільно загорнуті у рулетик, а навпаки, щоб вони краще промаринувалися. Нарізаємо палички крупними шматочками, як показано на фото.

Рецепт маринованих крабових паличок
Рецепт маринованих крабових паличок

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, а часник – тонкими пластинками.

Щодо перцю. Ви можете використати половинку болгарського перцю, можете взагалі його не додавати, а якщо ви любите гостре, додайте половинку перцю чилі.

Також підготуйте зелень: можна взяти кріп, рнтрушку, чи кінзу. Зелень наріжте.

У банку, чи контейнер на дно викладіть трохи цибулі, часнику, перцю і зелені. Далі викладіть шар крабовий паличок. Потім знову шар цибулі, перцю, часнику та зелені і знову крабові палички. Робіть так до тих пір, поки не закінчаться всі інгредієнти.

Рецепт маринованих крабових паличок
Рецепт маринованих крабових паличок

Далі приготуйте маринад. У мисці змішайте олію, оцет (або лимонний сік), соєвий соус, прованські трави, дрібку солі та перцю і ретельно перемішайте. Цією сумішшю залийте нашу заготовку.

Залишаємо закуску в холодильнику маринуватися 6-8 годин.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.