Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Котлети – проста і зрозуміла страва з фаршу, яку вже давно не готують на свято. Якщо ви не знаєте, що можна приготувати з фаршу, щоб здивувати гостей, зверніть увагу на цей рецепт.

М’ясні гнізда з начинкою – дуже смачна та соковита страва, яка зовсім не схожа на набридливі котлети. Готується така страва досить просто та швидко, а смак у неї виходить приголомшливим. З начинкою для м’ясних гнізд ви можете експериментувати. Та один інгредієнт тут є незмінним – це твердий сир.

Необхідні інгредієнти:

  • фарш – 600 г;
  • цибуля – 100 г;
  • білий хліб – 2 шматочки;
  • молоко – 50 мл;
  • часник – 1 зуб. (крупний);
  • твердий сир – 100 г;
  • яйце – 1 шт;
  • сметана – 50 г;
  • кріп – 10 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цієї страви ви можете взяти фарш з будь-якого м’яса. Краще використовувати жирну свинину, а якщо ви робите фарш з курячого філе, чи телятини, додайте до нього трішки сала, тоді фарш буде більш соковитим та ніжним.

З черствого білого хліба зрізаємо скоринки і замочуємо його у молоці. Цибулю та часник ріжемо дуже дрібним кубиком, або тремо на крупну тертку і додаємо до фаршу. Розмочений хліб розминаємо до стану кашки (разом з молоком) і також додаємо до фаршу. Все солимо, перчимо і добре вимішуємо фарш.

Рецепт соковитих м'ясних гнізд у духовці під сиром
Рецепт соковитих м’ясних гнізд у духовці під сиром

Приготуємо начинку. Для цього твердий сир натираємо на дрібній тертці. Зелень кропу дрібно нарізаємо і додаємо до сиру. Туди ж додаємо 1 чире яйце та сметану. Все ретельно перемішуємо.

Рецепт соковитих м'ясних гнізд у духовці під сиром
Рецепт соковитих м’ясних гнізд у духовці під сиром

З фаршу формуємо кульки вагою приблизно 100 г і викладаємо їх у форму для випікання. У кожній кульці робимо невелике заглиблення і викладаємо туди сирну начинку.

Рецепт соковитих м'ясних гнізд у духовці під сиром
Рецепт соковитих м’ясних гнізд у духовці під сиром

Відправляємо м’ясні гнізда у розігріту духовку випікатися при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.

Рецепт соковитих м'ясних гнізд у духовці під сиром
Рецепт соковитих м’ясних гнізд у духовці під сиром

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.