Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Картопляне пюре чудово підійде як гарнір до м’яса або риби, а також може виступати і самостійною стравою. Секретний інгредієнт робить його дуже ніжним і повітряним.

Для приготування такого незвичайного картопляного пюре знадобиться небагато:

  • Картопля – 500 грамів
  • Вершковий сир – 100 грамів
  • Вершкового масла – 50 грамів
  • Сіль і перець – за смаком

Для початку очистіть картоплю і наріжте її на шматочки приблизно однакового розміру. Далі поставте велику каструлю з водою на плиту і перекладіть у неї нарізану картоплю. Додайте трохи солі за смаком і доведіть до кипіння. Потім варіть картоплю до м’якості, це займе приблизно 15 хвилин.

Тепер потрібно приготувати той самий секретний інгредієнт. Як і в класичному рецепті, у невеликій каструлі розтопіть вершкове масло. Тепер додайте до нього вершковий сир.

Незвичайне картопляне пюре
Незвичайне картопляне пюре

Далі все це потрібно розмішати до отримання гладкої однорідної консистенції. За бажання, до них можна додати 2 дрібно нарізаних зубчики часнику. Це додасть майбутньому картопляному пюре аромату.

Тепер приберіть воду з вареної картоплі, потім натріть її на тертці або розімніть товкучкою. Коли картопля буде розім’ятою, додайте до неї підготовлене вершково-сирне масло. На цьому етапі також можна додати половину склянки вершків, це зробить майбутнє пюре дуже ніжним.

Усе це гарненько перемішайте і збийте міксером до отримання гладкої кремової текстури. У процесі, за бажанням, додайте сіль і перець за смаком. Пюре слід подавати гарячим, також можна прикрасити зеленню.

Смачне та незвичайне картопляне пюре готове!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.