Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Рафаелло – марка цукерок, яка випускається італійською компанією вже понад 30 років. Весь цей час ці ласощі перебувають на піку своєї популярності у країнах Європи та в Україні. Ласуни обожнюють ці цукерки через ніжний смак, який поєднує у собі вершкові нотки і багато кокосової стружки.

Варто відзначити, що ціна цих цукерок в магазині досить висока. Іноді можна себе побалувати цими цукерками, та купувати їх регулярно досить затратно.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт цукерок “Рафаелло” в домашніх умовах. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу.

Необхідні інгредієнти:

  • кокосова стружка – 120 г;
  • сгущене молоко – 200 мл;
  • мигдаль за бажанням.

Спосіб приготування:

Як відомо, цукерки “Рафаелло” є двох видів: з мигдалем та без. Тому ви також можете приготувати ці цукерки, як з горіхом всередині, так і без нього.

Для приготування цукерок перелийте у глибоку миску згущене молоко і додайте майже всю кількість кокосової стружки (100 г).

Рецепт цукерок Рафаелло в домашніх умовах за 5 хвилин

Перемішайте лопаткою кокосову стружку зі згущеним молоком, а коли стане важко мішати лопаткою, почніть замішувати руками. Має вийти маса, яка добре ліпиться, як пластилін.

В окрему миску насипте кокосову стружку, яка залишилася. З суміші кокосу та згущенки сформуйте кульки, які за розміром будуть як цукерки. Кожну кульку обваляйте у кокосовій стружці.

Рецепт цукерок Рафаелло в домашніх умовах за 5 хвилин

Готові цукерки можна відразу їсти, та якщо їх поставити на кілька годин в холодильник, вони більше застигнуть і будуть трішки щільнішими.

Зберігати такі цукерки також краще у холодильнику.

Готові цукерки мають виражений кокосовий смак і вони не приторні: солодкість помірна і приємна.

Смачного!