Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Для приготування такого лінивого пирога знадобиться:

  • Сир твердий – 150 грамів
  • Сметана – 150 мілілітрів
  • Яйце куряче – 2 штуки
  • Лаваш тонкий – 2 штуки
  • Сіль – 2-3 щіпок
  • Олія рослинна – 30 мілілітрів
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки
  • Ковбаса молочна – 150 грамів

Для початку збийте в глибокій ємності два курячих яйця зі сметаною або кефіром будь-якої жирності, додавши сіль і мелений чорний перець. За бажанням можна додати подрібнений кріп, петрушку або зелену цибулю.

Далі відріжте невеликий шматочок сиру, приблизно 20-30 грамів, і додайте його наприкінці. Наріжте решту сиру та ковбасу дрібними кубиками. За бажанням можна натерти їх на тертці з великими вічками. Додайте нарізані інгредієнти в заливку.

Ледачий пиріг із сиром
Ледачий пиріг із сиром

Тепер наріжте обидва лаваша ножицями або нарвіть руками на невеликі шматочки і додайте їх у ємність. Акуратно перемішайте всі інгредієнти. Змастіть пательню та її бортики рослинною олією, потім викладіть вміст посудини в пательню. Розрівняйте і помістіть сковороду на плиту.

Випікайте пиріг на мінімальному нагріванні приблизно 15-20 хвилин, обов’язково накривши кришкою. Час приготування може варіюватися залежно від товщини сковорідки та діаметра мінімального нагріву на плиті. Щойно пиріг пропечеться всередині, він майже готовий.

Тепер натріть частину сиру, що залишилася, на тертці з дрібними вічками та присипте верхівку пирога. Накрийте кришкою сковорідку і запікайте ще 2-3 хвилини, щоб сир розплавився. Гарячий пиріг можна викласти на тарілку і подати до столу.

Пиріг із лаваша з сиром і ковбасою готовий!

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.