Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Кожному з нас точно хочеться поласувати смачним десертом час від часу. Ви можете сидіти на дієти та ретельно обирати, що поїсти, втім від такої смакоти точно не варто відмовлятись. У процесі приготування ви витрачаєте мінімум часу та сил, а в результаті отримуєте низькокалорійний десерт.

Ніяких секретів немає, вам просто потрібно довіритись процесу, а потім – поласувати гідною заміною тортам і тістечкам. Розповідаємо, як швидко та без зайвого клопоту приготувати смакоту, яка швидко стане улюбленою не лише для вас, але й для ваших друзів.

Кулінари розповіли, як приготувати ніжне суфле на десерт, яке не вплине на вашу фігуру

Інгредієнти:

  • 4 яйця (відокремити білки від жовтків);
  • 1/4 чашки цукру;
  • 1/4 чашки рослинного молока;
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту;
  • 1/4 чайної ложки винного каменю.
  • Щіпка солі

Як приготувати:

Попередньо підготуйте форми для суфле, змастивши їх легким шаром олії та посипавши невеликою кількістю кокосової стружки для того, аби суфле не прилипло до стінок.

Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. У великій мисці з використанням міксера потрібно збити білки з винним каменем та дрібкою солі до м’яких піків. В іншій мисці збийте жовтки з цукром та ванільним екстрактом до пухкості.

Обережно додавайте рослинне молоко до суміші жовтків, продовжуючи збивати все міксером до гладкості. Акуратно додайте збиті білки до жовтків, зберігаючи пухкість суфле. Викладіть отриману суміш в підготовлені форми для суфле.

Випікайте суфле в духовці приблизно 20-25 хвилин або доки вони не стануть золотистими зверху та не будуть виглядати готовими. Після того, як ви дістали десерт із духовки, зачекайте кілька хвилин перед подачею. Подавайте суфле гарячим, оскільки воно найсмачніше, коли тепле та пухке.

Кулінари розповіли, як приготувати ніжне суфле на десерт, яке не вплине на вашу фігуру

Смачного!