Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Запах соковитих котлет, що печуться на сковороді, викликає неймовірний апетит. У кожної господині свій перевірений рецепт котлет, але інколи хочеться спробувати щось нове. Буває, що котлети виходять сухими та не дуже смачними, і щоб уникнути цієї ситуації пропоную спробувати рецепт неймовірно ніжних та соковитих котлет, які хочеться спробувати прямо зі сковорідки.

Смачні та соковиті котлети з секретним інгредієнтом
Смачні та соковиті котлети з секретним інгредієнтом

 

Інгредієнти:

  • 1 кг фаршу (будь-який, на ваш смак)
  • 1-2 кабачки
  • 1 яйце
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1 невелика цибуля
  • 1 ст. ложка панірувальних сухарів
  • 1 чайна ложка приправи для курки
  • Кріп за смаком
  • Чорний перець
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Найперше, що треба зробити, це приготувати інгредієнти. Натріть кабачок на тертці та відіжміть від надлишкової рідини, якщо потрібно. Дрібно наріжте часник та цибулю.

Простий рецепт надзвичайно соковитих котлет
Простий рецепт надзвичайно соковитих котлет

У великій мисці змішайте обраний вами фарш, тертий кабачок, нарізаний часник та цибулю. Додайте яйце, сухарі, приправу для курки, кріп, чорний перець та сіль за смаком. Ретельно змішайте усі інгредієнти до однорідної маси.

Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні. Руками, змащеними олією, сформуйте невеликі котлети з отриманої маси та покладіть їх на розігріту сковороду. Смажте котлети по 3-4 хвилини з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору та готовності всередині. Не перетримайте їх занадто довго, щоб вони залишилися соковитими.

Перекладіть смажені котлети на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню та подавайте їх гарячими з овочевим гарніром та вашими улюбленими соусами.

Популярне

Схожі статті

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.