Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

У неділю, 05.05.2024, країна святкувала Великдень. Відома українська телеведуча Людмила Барбір не залишалася осторонь і теж пішла до церкви, де освятила кошик зі святковими пасками та іншими смаколиками. Цього разу свято вона відзначала із сином Тарасом.

Нагадаємо, що довгий час Людмила не могла повноцінно бачитися з сином, як і з чоловіком. Після подій, що почалися 24.02.2022, вони з чоловіком вирішили вивезти Тараса до бабусі в Карпати. Самі ж вирішили повернуться до Києва, вона на роботу, а чоловік приєднається до захисників міста.

Дорога назад була важкою, але парі все ж вдалося повернутися до Києва. Коли нарешті заїхали в місто, то поїхали відразу на роботу Барбір. Додому поїхати не вийшло, оскільки мости вже були закриті.

Зіркова ведуча зізнавалася, що найбільше боялася, що більше не зможе побачити сина і чоловіка. У той час не було впевненості в завтрашньому дні. Ще це розставання давалося їй важко через те, що вона ніколи не відпускала сина на довгий термін від себе. Навіть канікули вони проводили разом.

Через те, що чоловік і син перебували далеко, їй було важко. Як каже сама Людмила, перші дні вона взагалі не могла звикнути до того, що одна. На щастя, через деякий час Тарас все ж повернувся до Києва, і ось уже Великдень вони відзначають разом.

Все ж ведучу сильно засмучує відсутність чоловіка. Вона зізнається, що насилу може пригадати почуття повноцінної сім’ї. Але рук пара не опускає, вони завжди намагаються тримати зв’язок. Дуже важливим моментом для них був день народження сина. Чоловікові вдалося бути присутнім на ньому особисто, і Тарас не переставав обіймати батька.