Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Сирники завжди радують нас своєю неповторною ніжною текстурою та ароматом. Серед них особливе місце займають солені сирники з кисломолочного сиру. Ця страва поєднує в собі простоту приготування і неперевершений смак. Наважуйтесь на кулінарну подорож із нашим авторським рецептом! Якщо ви жодного разу не пробували сирники у соленому варіанті, ви здивуєте ваші смакові рецептори.

Незвичайні солені сирники з зеленню

Інгредієнти:

  • 250 г кисломолочного сиру;
  • 1 яйце;
  • Сіль за смаком;
  • Свіжа петрушка, кріп;
  • 50 г борошна або манки;
  • Рослинна олія для смаження;
  • 70 г тертого сиру (моцарела);

Приготування:

У глибокій мисці змішайте кисломолочний сир та яйце до отримання однорідної маси. Якщо сир крупнозернистий, краще перебити масу блендером до гладкої текстури.

Додайте сіль за смаком та свіжо нарізану петрушку і кріп. Також, можна додати інші улюблені трави для більш насиченого смаку.

Поступово додавайте борошно або манку, змішуючи, доки отримаєте консистенцію, яка не липне до рук.

Рецепт несолодких сирників зі свіжою зеленню

Візьміть невелику порцію тіста та утворіть з них невеликі котлетки. У кожну котлетку всередину покладіть тертий сир (моцарела або будь-який інший на ваш вибір), замкніть краї тіста і знову утворіть котлетку, забезпечивши, щоб сир був рівномірно розподілений всередині.

Розігрійте рослинну олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте сирники з обох сторін до золотистого кольору та готовності всередині, це займе близько 3-4 хвилин з кожного боку.

Солені сирники з кисломолочного сиру готові до подачі! Подавайте їх гарячими, можна прикрасити додатковою зеленню та подати з вашим улюбленим соусом або сметано