Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.

Ніжний десерт із ягодами сподобається кожному, тому ми підготували рецепт вишневого суфле на основі кефіру та без додавання цукру. Якщо ви бажаєте приготувати новий десерт, то важко знайти щось смачніше, аніж повітряне суфле, адже його калорійність буде невеликою, якщо вибирати кефір низької жирності.

Отже, зробити такий смаколик дуже просто. Для приготування знадобиться декілька звичайних продуктів та зовсім небагато часу. На смак десерт приємний, натуральний та нагадає морозиво, а цікава консистенція сподобається дітям, бо виходить неймовірно легкою. Вишневий десерт із кефіру можна подавати на сніданок або як перекус. Пропонуємо розглянути цей рецепт крок за кроком.

Нам знадобиться

  • Заморожена вишня – 100 г
  • Кефір – 300 мл
  • Желатин – 10 г
  • Вода (тепла) – 100 мл
Нереально смачний десерт з кефіру
Нереально смачний десерт з кефіру

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні інгредієнти. Всипати желатин у глибоку тарілку й залити його теплою водою. Ретельно перемішати та залишити для набухання. В чашу блендера помістити зморожену вишню (можна замінити будь-якими іншими ягодами або фруктами). Вишню подрібнити за допомогою блендера.

До збитих ягід влити кефір і продовжувати збивати блендером до однорідного стану. Перелити набухлий желатин у чашу до підготовленої маси та збивати ще 1 хвилину. Ретельно збиту масу перелити в порційні форми та прибрати в холодильник для застигання на 1 годину.

Готовий кефірний мус із вишнею посипати шоколадною крихтою чи подрібненими горіхами. Ягоди до кефіру додавати необов’язково. Водночас десерт можна доповнювати будь-якими ягодами для урізноманітнення. Готуйте з любов’ю та діліться цим рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.