Поки готувалось, встигла зібратись на роботу: закрутила сосиску в лаваш, помастила яйцем та кинула в духовку

Найпростіший варіант сніданку – лаваш із сосискою. Розповідаємо, як приготувати поживний перекус для всієї родини, але при цьому не запізнитись на роботу.

Нічого важкого у тому, аби нагодувати всю родину, немає. Все, що вам потрібно – просто загорнути декілька сосисок у лаваші та приготувати їх у духовці. До закуски подайте чашку смачного чаю та насолоджуйтесь ситним та апетитним перекусом. За час, поки сніданок буде готуватись у духовці, ви навіть встигнете зібратись на роботу.

Як приготувати смачний сніданок для всієї родини – кулінари поділились рецептом сосисок у лаваші
Як приготувати смачний сніданок для всієї родини – кулінари поділились рецептом сосисок у лаваші

Інгредієнти:

  • Сосиски – 7 штук;
  • Лаваш – 2 листи;
  • Яйце – 2 штуки;
  • Сіль і перець;
  • Твердий сир – 150 грамів;
  • Улюблені спеції;
  • Свіжа зелень.

Спосіб приготування:

Нічого складного у приготуванні такого сніданку немає. Для початку потрібно ввімкнути духовку, аби вона розігрілась до 180 градусів. Наступним кроком треба збити яйце та додати до нього сіль, перець та інші улюблені спеції. Перемішайте все, аби досягнути однорідної консистенції.

Наступним кроком очистьте сосиски від шкірки або плівки, в яких вони продавались. Лаваші розділіть на сім рівних частин, аби загорнути кожну сосиску. Покладіть на кожен шматок лаваша трішки тертого твердого сиру, а потім – викладіть сосиски.

Загорніть лаваш навколо сосиски так, аби він повністю її закрив. Наступним кроком зафіксуйте лаваш декількома зубочистками, аби у процесі приготування він не розпався. Змастіть все збитим яйцем і викладіть на деко, застелене пергаментом.

Випікайте сніданок у духовці протягом 10-15 хвилин. Стежте за станом закуски, аби вона не підгоріла, але й встигла приготуватись. Подавайте до столу разом зі свіжою зеленню.

Як приготувати смачний сніданок для всієї родини – кулінари поділились рецептом сосисок у лаваші
Як приготувати смачний сніданок для всієї родини – кулінари поділились рецептом сосисок у лаваші

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.