Беру рибне філе і готую ніжні котлети, які тануть у роті: майже такі, як у дитячому садочку, тільки кращі

Існують страви, які нагадують нам про безтурботне дитинство. Наприклад, ніжні рибні котлети з дитячого садочку, які просто танули у роті. Приготувати їх можна вдома, за нашим простим рецептом.

Всі памʼятають пухкі та ніжні рибні котлети, якими нас годували у дитячому садочку. В той час ця страва не здавалася шедевром, але сьогодні багато господинь шукають ідеальний рецепт, щоб відтворити цей смак дитинства вдома.

Інгредієнти:

  • 500 грамів рибного філе без шкірки та кісточок
  • 165 грамів білого хліба без скоринок
  • 220 мл молока
  • 82 мл олії
  • 1 яйце
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Купую рибне філе і готую котлети, як у дитячому садочку
Купую рибне філе і готую котлети, як у дитячому садочку

Перед тим як поглиблюватися у світ смаку, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Очистіть рибне філе від шкіри та кісточок і наріжте його на невеликі кубики. Вимочіть білий хліб у молоці, щоб він став м’яким і розпушеним, готовим для змішування з рибою.

У великій мисці об’єднайте нарізану рибу, вимочений хліб, яйце, олію та сіль. А щоб створити справжню магію, ретельно перемішайте всі інгредієнти, доки не отримаєте однорідну масу. Перекрутіть отриману масу через мʼясорубку або перебийте блендером.

Рецепт рибних котлет як у дитячому садочку
Рецепт рибних котлет як у дитячому садочку

За допомогою вологих рук формуйте масу у невеличкі котлети. Потім обваляйте кожну котлету в панірувальних сухарях, щоб створити хрустку скоринку. Розігрійте рослинну олію в глибокій сковороді та обсмажуйте котлети з обох сторін до золотистого кольору. Після смаження викладайте котлетки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.

Нарешті, час насолодитися результатом вашої праці! Подавайте пухкі рибні котлети з улюбленим гарніром або салатом. Додайте свіжий лимонний сік або соус за смаком, щоб підкреслити аромат та смак цієї неперевершеної страви.

Популярне

Схожі статті

Як Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого чоловіка Євгена Огіра: допомагає чи утримує брата Вені?

Світ шоу-бізнесу часто приховує багато таємниць, і особисте життя знаменитостей завжди викликає інтерес. Тіна Кароль — не виключення, тому що й в її житті є невідомі сторінки. 

4 рази одружений, 3 – розлучений: Іво Бобул щиро розповів про невірних дружин та одну підступну тещу

Український співак Іво Бобул, відомий не лише своїм бархатистим голосом і численними хітами, а й бурхливим особистим життям. Чотири шлюби та три розлучення — це історія, яка говорить сама за себе.

Ідеальна сімейна вечеря: курячі стегна з овочевим рагу у духовці готую за цікавим рецептом від шеф-кухаря

Курячі стегна з овочевим рагу — це чудовий варіант для смачного та ситного обіду або вечері. Поєднання соковитого м'яса, обсмаженого до золотистої скоринки, із запеченими овочами вам сподобається.