Найкращий рецепт млинців, які не рвуться: готую за технікою “Три склянки”. Виходять тоненькі та ажурні

Готувати млинці "Три Склянки" – швидко, просто і смачно! З цим рецептом млинці виходять ніжні, тоненькі та не рвуться при смажені. Без сумнівів, родина буде просити приготувати ці млинці знову.

Млинці – це класика, що завжди вражає своїм простим, але неперевершеним смаком. Сьогодні я розкрию перед вами один з найцікавіших способів приготування цієї страви – млинці “Три Склянки”. Цей рецепт відомий своєю простотою та швидкістю, але, як ви побачите, смак є неперевершеним. Готуйтеся зануритися у світ смаку та аромату!

Як приготувати смачні млинці за методом Три склянки
Як приготувати смачні млинці за методом Три склянки

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 склянка (250 мл)
  • Молоко – 1 склянка (250 мл)
  • Окріп – 1 склянка (250 мл)
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 3 ст. (для солодких млинців) або сіль (для солоних)
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Рослинна олія

Приготування:

Для приготування млинців візьміть та розігрійте сковороду на середньому вогні, та змастіть її невеликою кількістю рослинної олії.

У велику миску всипте просіяне борошно, додайте молоко та окріп. Розбийте яйця і додайте їх до суміші. Потім додайте цукор (якщо готуєте солодкі млинці) або сіль (для солоних).

Рецепт тонких млинців, які не рвуться при смаженні
Рецепт тонких млинців, які не рвуться при смаженні

Збийте суміш до однорідності за допомогою вінчика або міксера. Вона повинна мати консистенцію схожу на густий кефір, без грудочок борошна.

Покладіть трошки тіста на розігріту сковороду і розподіліть його по всій поверхні, обертаючи сковороду, щоб рівномірно тісто розтеклося і не було дірочок. Готуйте до золотистого кольору з обох сторін. Після зняття млинця зі сковорідки можна змастити його вершковим маслом, для кращого смаку.

Подавайте млинці гарячими, з вашими улюбленими начинками – медом, варенням, сиром, шоколадом або якщо готуєте солоні млинці, то з начинкою: з сиром, шинкою, овочами або будь-яким іншими інгредієнтами за вашим смаком.

Популярне

Схожі статті

Як Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого чоловіка Євгена Огіра: допомагає чи утримує брата Вені?

Світ шоу-бізнесу часто приховує багато таємниць, і особисте життя знаменитостей завжди викликає інтерес. Тіна Кароль — не виключення, тому що й в її житті є невідомі сторінки. 

4 рази одружений, 3 – розлучений: Іво Бобул щиро розповів про невірних дружин та одну підступну тещу

Український співак Іво Бобул, відомий не лише своїм бархатистим голосом і численними хітами, а й бурхливим особистим життям. Чотири шлюби та три розлучення — це історія, яка говорить сама за себе.

Ідеальна сімейна вечеря: курячі стегна з овочевим рагу у духовці готую за цікавим рецептом від шеф-кухаря

Курячі стегна з овочевим рагу — це чудовий варіант для смачного та ситного обіду або вечері. Поєднання соковитого м'яса, обсмаженого до золотистої скоринки, із запеченими овочами вам сподобається.