Перескочила з 50 розміру на 46-й: до огірків і капусти додаю 1 незвичайний продукт. Такий салат і на ніч їм

Навіть звичайний салат з капусти можна зробити оригінальним і цікавим, якщо додати до нього 1 незвичайний інгредієнт. Страва виходить свіжою, соковитою і її можна їсти навіть на дієті.

Салат з молодої капусти – хіт кожної весни. Молода капуста має зовсім інших смак, ніж білокачанна зимова. З такої капусти виходить неймовірно свіжий, соковитий і смачний салат.

Зазвичай такий салат готують з додаванням огірка та зелені. Та, додавши всього один інгредієнт, ця страва заграє абсолютно новими фарбами. Пропонуємо до вашої уваги рецепт дуже смачного і оригінального салату з молодої капусти.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста молода – 350 г;
  • огірки свіжі – 150 г;
  • копчена шинка – 100 г;
  • зелена цибуля – пару гілочок;
  • кріп – пару гілочок;
  • сметана – 4 ст.л;
  • гірчиця – 1 ч.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Молоду капусту шинкуємо тонкою соломкою і перекладаємо у салатник. Огірок нарізаємо соломкою і додаємо до капусти. Туди ж відправляємо дрібно нарізані зелену цибулю та кріп.

Копчену шинку, або ковбасу ріжемо соломкою і додаємо до інших інгредієнтів. Цей продукт надасть салату приємної копченої нотки і ситності. Варто відзначити, що шинка – це не калорійний продукт, тому навіть з нею салат все одно залишається дієтичним.

Рецепт смачного і оригінального салату з капусти, який можна на дієті
Рецепт смачного і оригінального салату з капусти, який можна на дієті

Для заправки змішайте сметану, гірчицю, чорний мелений перець і сіль. За бажанням до соусу можна вичавити ще зубчик часнику. Готовою заправкою заправляємо салат.

Салат з молодої капусти потрібно відразу подавати до столу. У заправленому вигляді його краще не зберігати в холодильнику більше двох годин, адже овочі пускають сік, що змінює смак і вигляд страви.

Такий салат досить простий, але він дуже смачний. Його можна робити як на кожен день, так і подавати на святковий стіл.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Анатолій Анатоліч став хрещеним батьком, а його дружина — мамою: куми Лілії Ребрик та Віталія Козловського

Відомі українські телеведучі та зірки шоу-бізнесу часто перетинаються у своїй професійній діяльності та особистому житті, створюючи міцні зв'язки, які виходять за рамки звичайного спілкування.

Варення, що пахне бабусиною хатою: густий і ароматний джем з черешні хоч трошки, але на зиму закриваю хай що

Багато хто вважає, що черешню потрібно вживати лише свіжою, щоб зберегти її унікальний смак і користь. Проте, навіть у вигляді варення, черешня може стати справжнім скарбом вашої зимової комори.

Де зараз співачка Алла Кудлай: колись заробляла купу грошей, а зараз навіть соромиться назвати розмір пенсії

Алла Кудлай, легендарна українська співачка, яка свого часу підкорювала сцени та стадіони своїм чарівним голосом, тепер живе зовсім іншим життям.