facebook

Цей тортик можна навіть на дієті. Спробувала раз, тепер готую завжди і не поправляюся: ягідне суфле за 8 хв

Багато людей починають дотримуватися дієт до настання літнього сезону. Але не можна ж прожити без смачних десертів. Сьогодні ми підготували рецепт торта суфле, який підходить для такої ситуації.

Для приготування цього торта знадобиться:

  • Полуниця – 400 грамів
  • Яйця – 3 штуки
  • Вівсяне борошно – 55 грамів
  • Сіль – 1 щіпка
  • Ванільний цукор – 1/2 чайної ложки
  • Цукрозамінник – 2 столові ложки
  • Желатин – 15 грамів

Для ягідного суфле помістіть ягоди в блендер, подрібніть у пюре. Замочіть желатин у воді відповідно до вказівок на упаковці. Підготуйте силіконову форму, злегка змастивши її рафінованою рослинною олією. Збийте яєчний білок у піну, додайте цукрозамінник або мед. Збивайте до стійких піків.

Злегка нагрійте ягідне пюре, додайте в нього желатинову масу. Розмішайте до повного розчинення. Щойно желатин розчиниться, одразу зніміть із вогню. Додайте масу до білків, збийте до однорідності. Поставте форму на тверду поверхню, заповніть ягідно-білковою масою, приберіть у холодильник до застигання.

Бісквітний торт суфле з ягодами
Бісквітний торт суфле з ягодами

Для приготування бісквіта увімкніть духовку на розігрів до 170 градусів. Підготуйте форму-кільце, оберніть її фольгою, поставте відразу на деко. Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, ванільний цукор. Відокремте білки і жовтки двох яєць у різний посуд. Жовтки змішайте вінчиком.

Білки збийте в піну, додайте цукрозамінник, збийте до стійких піків. Додайте до збитих білків жовткову масу, все перемішайте силіконовою лопаткою рухом знизу вгору, намагаючись зберегти пишну структуру. Частинами вмішайте сухі інгредієнти до однорідної маси.

Викладіть тісто в підготовлену форму, випікайте за температури 170 градусів 20 хвилин. Акуратно зніміть із фольги готовий бісквіт, перенесіть його на тарілку. Вийміть суфле із силіконової форми, перенесіть на бісквітний корж. За бажання прикрасьте верх торта свіжими ягодами.

Торт суфле готовий!

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.