facebook

Готую вареники з полуницею за 2 секунди: один інгредієнт і тісто ніколи не рветься, а начинка не виливається

Домашні вареники з полуницею з неймовірно смачного тіста – що може бути краще? Розповідаємо, як готувати їх так, аби вони вийшли смачними, а начинка не витекла.

Вареники з полуницею – страва, від якої важко відмовитись. Приготувати таку страву, попри розповсюджені міфи, доволі просто. Вам потрібно просто змішати декілька простих інгредієнтів і потім просто зварити готові вареники.

До слова, попередньо готувати начинку не потрібно – всі інгредієнти використовуються “сирими”, а потім готуються у процесі варіння. Саме тому такий рецепт став улюбленим серед господинь, адже дозволяє зекономити час і сили.

Як приготувати вареники з полуницею

Для приготування тіста вам знадобиться 200 мілілітрів кефіру, 1 куряче яйце, 1 чайна ложка соди, 400 грамів борошна, полуниця для начинки та 1 чайна ложка крохмалю. Також потрібен цукор на смак, також для начинки.

Кулінари розповіли секрет, який допоможе приготувати смачні вареники з полуницею вдома
Кулінари розповіли секрет, який допоможе приготувати смачні вареники з полуницею вдома

Нічого важкого у приготуванні вареників за цим рецептом немає. Для початку потрібно насипати всі сухі інгредієнти для тіста у миску та змішати, потім додати кефір і яйце та замішати тісто. Вимішуйте його до готовності, поки воно не стане еластичним. Ви можете не залишати тісто, а використовувати його одразу.

Після цього розкачайте тісто на робочій поверхні, присипаній борошном. Тісто потрібно поділити на ту кількість шматочків, скільки вареників ви хочете отримати. На кожен шматочок тіста покладіть трішки дрібно нарізаної полуниці.

Кулінари розповіли секрет, який допоможе приготувати смачні вареники з полуницею вдома
Кулінари розповіли секрет, який допоможе приготувати смачні вареники з полуницею вдома

В окремій мисці змішайте крохмаль і цукор для начинки. На кожен шматочок тіста потрібно покласти третину чайної ложки суміші крохмалю та цукру. Це потрібно для того, аби начинка була густішою та солодшою.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.