Смачні тістечка з яблуками печу за лічені хвилини: хрусткі й водночас соковиті. Вони не набридають ніколи

Хто не любить домашні випічки? А особливо, якщо вони готуються швидко і легко. Ми пропонуємо вам рецепт найсмачніших тістечок з яблуками, які печуться за лічені хвилини.

Ці тістечка стануть улюбленими у вашій родині, адже їх смак ніколи не набридає. Простий рецепт ідеально підходить для тих, хто хоче побалувати себе та близьких чимось смачним без зайвих зусиль.

Інгредієнти

Для начинки:

2 великих яблука

Лимонний сік 1 столова ложка

Цукор 1 столова ложка

Вершкове масло 1 столова ложка

Для тіста:

Борошно 300 г

Вершкове масло розм’якшене 100 г

Розпушувач 1 чайна ложка

Сметана 2 столові ложки

Цукор 1 столова ложка

Яйця 1 штука

Ванільний цукор 1 чайна ложка

Приготування

Начинка.

Почніть з підготовки яблук. Добре їх вимийте, відчистьте від шкірки та серцевини. Наріжте яблука маленькими кубиками. Це важливо, адже дрібно порізані яблука швидше готуються і рівномірно розподіляються по тістечку.

Збризніть їх лимонним соком та викладіть на суху сковорідку. Посипте цукром й на помірному вогні, помішуючи, карамелізуйте цю масу. Додайте масло та готуйте до поки яблука не стануть м’якими.

Приготування тіста.

У мисці перетріть у крихту масло з просіяним борошном, розпушувачем, ванільним та звичайним цукром. Потім додайте сметану і яйце. Добре замісіть тісто, а через 10 хвилин відпочинку розкатайте його у пласт завтовшки 5-6 мм та виріжте з нього кружечки діаметром близько 9 см.

Формування тістечок.

Тістечка з яблуками

На середину кожного кружечка тіста покладіть невелику кількість порізаних яблук. Загорніть краї тіста навколо яблук так, як на фото

Випікання.

Викладіть тістечка на деко, застелене пергаментним папером або змащене маслом. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин, поки тісто не стане золотистим і хрустким.

Коли тістечка охолонуть, посипте їх цукровою пудрою для додаткового смаку та красивого вигляду.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.