facebook

Смачні тістечка з яблуками печу за лічені хвилини: хрусткі й водночас соковиті. Вони не набридають ніколи

Хто не любить домашні випічки? А особливо, якщо вони готуються швидко і легко. Ми пропонуємо вам рецепт найсмачніших тістечок з яблуками, які печуться за лічені хвилини.

Ці тістечка стануть улюбленими у вашій родині, адже їх смак ніколи не набридає. Простий рецепт ідеально підходить для тих, хто хоче побалувати себе та близьких чимось смачним без зайвих зусиль.

Інгредієнти

Для начинки:

2 великих яблука

Лимонний сік 1 столова ложка

Цукор 1 столова ложка

Вершкове масло 1 столова ложка

Для тіста:

Борошно 300 г

Вершкове масло розм’якшене 100 г

Розпушувач 1 чайна ложка

Сметана 2 столові ложки

Цукор 1 столова ложка

Яйця 1 штука

Ванільний цукор 1 чайна ложка

Приготування

Начинка.

Почніть з підготовки яблук. Добре їх вимийте, відчистьте від шкірки та серцевини. Наріжте яблука маленькими кубиками. Це важливо, адже дрібно порізані яблука швидше готуються і рівномірно розподіляються по тістечку.

Збризніть їх лимонним соком та викладіть на суху сковорідку. Посипте цукром й на помірному вогні, помішуючи, карамелізуйте цю масу. Додайте масло та готуйте до поки яблука не стануть м’якими.

Приготування тіста.

У мисці перетріть у крихту масло з просіяним борошном, розпушувачем, ванільним та звичайним цукром. Потім додайте сметану і яйце. Добре замісіть тісто, а через 10 хвилин відпочинку розкатайте його у пласт завтовшки 5-6 мм та виріжте з нього кружечки діаметром близько 9 см.

Формування тістечок.

Тістечка з яблуками

На середину кожного кружечка тіста покладіть невелику кількість порізаних яблук. Загорніть краї тіста навколо яблук так, як на фото

Випікання.

Викладіть тістечка на деко, застелене пергаментним папером або змащене маслом. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин, поки тісто не стане золотистим і хрустким.

Коли тістечка охолонуть, посипте їх цукровою пудрою для додаткового смаку та красивого вигляду.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.