Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.

Інгредієнти:

  • 1 шт (300 г) кабачку
  • 1 шт (250 г) курячої грудки
  • Невеликий пучок кропу
  • 0.5 ч.л. сушеного часнику
  • 1-2 ст.л. борошна
  • 1 шт цибулі
  • 1 шт яйця
  • За смаком сіль та спеції

Спосіб приготування:

Беремо один кабачок та відрізаємо зайві частини овоча і натираємо його на крупній терці.

Дрібно нарізаємо маленький пучок кропу. Беремо велику місткість та пересипаємо туди натертий кабачок та кріп.

Беремо одне куряче філе та робимо з нього фарш за допомогою м’ясорубки або блендера (або можна купити вже готовий). Так сам маємо подрібнити цибулю на маленькі шматочки й потім додаємо до м’яса у місткість.

Додаємо сіль за смаком (по рецепту 0.5 чайної ложки), чорний молотий перець, інші спеції – пів чайної ложки сушеного часнику, одне яйце та столову ложку борошна. Залежно від того, наскільки густе вийшло у вас тісто – можна корегувати борошно та додати ще ложку-півтори. Все перемішуємо.

Рецепт приготування курячих котлет із додаванням кабачку
Рецепт приготування курячих котлет із додаванням кабачку. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Розігріваємо пательню на середньому вогні та наливаємо олію. Коли все нагрілось – можемо смажити наші котлетки. За допомогою ложки викладаємо круглі форми котлеток на пательню.

З кожної сторони смажимо кожну котлетку 3-4 хвилин, щоб з’явилась золотиста скоринка та всередині все просмажилось. Коли котлетки будуть готові – не забудьте перекласти їх на паперовий рушник, аби позбавитися зайвого жиру. І також не додавайте більше масла на пательню, достатньо буде того, що залишилось з першого разу.

Котлетки виходять дієтичні та нереально смачні. Спробуйте приготувати цей рецепт, поки кабачки ще є у продажі та їх сезон не закінчився.

Вживати такі котлетки можна разом із різними соусами – які ви любите, і також з будь-яким гарніром. Ідеально пасує до картоплі, але можете пробувати із різними кашами, макаронами.

Рецепт приготування курячих котлет із додаванням кабачку
Рецепт приготування курячих котлет із додаванням кабачку. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.

Нереально смачний рецепт на вечерю: печені баклажани з фаршем та овочам – від цієї смакоти не відірватися

Ідеальний варіант до вечері: печені баклажани з фаршем та овочами, який робиться дуже просто із доступних продуктів – швидко, смачно та корисно. Спробуйте приготувати.