Світла нема, холодильник не працює. Я приготувала шедевр із кислого молока, дякуючи відключенням!

Ідеальний літній рецепт для спекотного часу – немає світла і через це зіпсувалось молоко. Не проблема, можна приготувати смачний та корисний десерт всього з пари інгредієнтів.

Рецепт ідеального десерту до чаю – відключення світла не завадять. Завдяки тому, що холодильники не можуть повноцінно працювати – молочка швидко псується. Тому пропонуємо вам сьогодні рецепт молочного десерту без випічки, на приготування якого не потрібна взагалі трата електроенергії.

Інгредієнти:

  • 300 мл молока
  • 20 г желатину
  • 350 г сметани
  • 3 шт яйця, жовтка
  • 80 г цукру
  • Дрібка ваніліну
  • 50 г будь-яких ягід або фруктів

Спосіб приготування:

Нам потрібно насипати 20 грамів желатину в стакан та залити його молоком – 100 мл. Молоко має бути холодним, кімнатної температури. Тепер все перемішуємо до однорідності. Залишаємо наш стакан на деякий час та очікуємо, аби трапилась реакція.

Беремо місткість глибоку та додаємо в неї 3 жовтка з яєць, далі додаємо до нього цукор 80 грамів і тепер маємо все добре перетерти за допомогою вінчика. Маса має стати однорідною.

Додаємо до яєць залишок молока – 200 грамів і знову все ретельно перемішуємо. Тепер ставимо на вогонь нашу масу, розігріваємо плиту на середньому вогні.

Маємо довести масу до кипіння, але не кип’ятити, постійно помішуємо все вінчиком обережно. Маса має загустіти та мають з’явитися великі бульбашки, після цього знімаємо з вогню.

Тепер даємо масі трохи охолонути та в цей час нарізаємо фрукти або ягоди на маленькі шматочки – у нашому рецепті це полуниця.

Коли яйця охолонули, додаємо до них желатин, який вже має реакцію з молоком – збільшився у розмірі та став масою. І все перемішуємо вінчиком до однорідної маси.

Тепер додаємо 350 грамів сметани і дрібку ваніліну – все знову ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Тепер переливаємо у форми – це можуть бути будь-які форми, які у вас є. Заповнюємо частину формою нашим десертом, викладаємо частинки полуниці, заливаємо ще частиною десерту. І так зробити декілька разів.

Накриваємо формочку харчовою плівкою та відправляємо до холодильника на 3-4 години. За бажанням потім можете прикрасити десерт полуницею та шоколадом.

Ми отримали нереально смачний, корисний та швидкий десерт, який ідеально підійде для спекотного літа.

Рецепт з кислого молока, який сподобається кожному
Рецепт десерту з кислого молока, який сподобається кожному. Фото: YouTube-канал Смачні ідеї

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.