facebook

Додайте це в самому кінці – і вийде ідеальне тісто на млинці: 1 геніальний секрет дізналась від своєї бабусі

Ваші млинці будуть схожими на шовк – такі тонкі та ніжні. Весь секрет у тому, аби додати один простий інгредієнт у тісто в самому кінці приготування. Ділимось рецептом.

Навчитись готувати смачні млинці хочеться кожній господині. Комусь більше подобаються тонкі та буквально прозорі, а хтось воліє готувати десерт, який буде схожим на панкейки. Хай там як, але згідно з класичним варіантом, млинці повинні бути тонкими та ніжними на смак.

Якщо ви довго намагаєтесь приготувати таку закуску, але у вас не виходить, варто познайомитись із цим рецептом. У процесі нічого не відрізняється від того, як ви готуєте млинці зазвичай. Але наприкінці потрібно додати один простий інгредієнт – і млинці вийдуть ідеальними.

Як приготувати тонкі млинці

Для початку потрібно приготувати всі необхідні інгредієнти. Для млинців потрібно 300 грамів борошна та 500 мілілітрів теплого молока, а також – 200 мілілітрів гарячої води, 4 курячі яйця та пів столової ложки цукру. Для смаження знадобиться 2 столові ложки олії.

Господині розповіли, як приготувати смачні млинці з простих продуктів у домашніх умовах
Господині розповіли, як приготувати смачні млинці з простих продуктів у домашніх умовах

Спочатку потрібно змішати дрібку солі з яйцем і цукром, а потім перетворити все на однорідну масу. Наступним кроком потрібно просіяти борошно та додати його до суміші з яйцем. Знову все перемішайте, поки інгредієнти не стануть однорідними.

Наприкінці додайте у тісто гарячу воду та перемішайте до однорідності. Залиште тісто на 10 хвилин, а потім додайте до нього трішки рослинної олії, аби десерт легше смажився. Перемішайте так, аби тісто було ідеально гладким і розігрійте на плиті сковорідку.

Господині розповіли, як приготувати смачні млинці з простих продуктів у домашніх умовах
Господині розповіли, як приготувати смачні млинці з простих продуктів у домашніх умовах

Смажте млинці з обох боків по декілька хвилин. Не починайте перевертати страву занадто рано, адже так вона може порватись. Млинцям потрібен час, аби інгредієнти “схопились” і не рвались у процесі подальшого смаження.

Популярне

Схожі статті

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.