Кабачки по-новому: готуємо за рецептом, який порадила моя подруга – ароматні котлетки з додаванням картоплі

Кабачки, кабачки, кабачки… Все літо їх готую та вже не знала що спробувати нового. Але побачила, як таку смакоту готує моя кума, тепер всім раджу спробувати ці кабачки за 10 хвилин!

Інгредієнти:

  • 1 шт кабачка (320 г)
  • 1 шт цибулі (120 г)
  • 1 шт картоплі (200 г)
  • 500 г курячого фаршу
  • 2 шт яєць
  • 2/3 ч.л. солі
  • 1/3 ч.л. чорного перцю
  • 1 зубчик часнику
  • 20 г петрушки
  • 2 ст.л. манної крупи
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

Беремо велику місткість та натираємо 1 кабачок на крупній терці. Одразу до кабачка на крупній терці натираємо 1 цибулю та 1 картоплю (її краще вже на дрібній терці).

Потім додаємо до овочей 500 грамів курячого фаршу, 2 яйця, 2/3 чайної ложки солі та спеції за смаком. Обирайте ті, що полюбляєте, а за рецептом йде хмелі-сунелі, чорний перець. Натираємо на дрібній терці 1 зубчик часнику і тим часом 20 грамів петрушки нам потрібно подрібнити. Потім все додаємо до нашої суміші.

Беремо силіконову лопатку та все ретельно перемішуємо до однорідності. Потім беремо 2 столових ложки манної крупи і знову все ретельно перемішуємо до однорідності.

Накриваємо нашу суміш кришкою та даємо настоятись хвилин 20.

Потім розігріваємо пательню на середньому вогні, наливаємо краплю олії і починаємо смажити. Для формування котлетки можете скористатися ложкою та просто одразу викладати на пательню. Або за бажанням сформувати руками кругленькі аля-тефтелі.

Смажимо з обох сторін до золотистості приблизно декілька хвилин та не забуваємо накривати котлетки кришкою.

Коли дістаємо котлетки з пательні, не забуваємо на тарілку покласти на дно серветки або паперові рушники, аби весь зайвий жир пішов з їжі.

Наші котлетки готові, можна подавати з будь-яким гарніром, будь-то макарони, будь-то каша або пюре, все, що забажаєте! Головне, не забудьте приготувати салат, поки ще сезон та багато овочів!

Обов’язково спробуйте приготувати кабачки саме таким способом! Нехай смакує!

Рецепт приготування кабачкових котлет з картоплею. Фото: YouTube-канал Кулінарні рецепти від Надії
Рецепт приготування кабачкових котлет з картоплею. Фото: YouTube-канал Кулінарні рецепти від Надії

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.