Цей рецепт вас здивує! Беру стиглі баклажани та фарш і “кручу” рулети, як кума навчила. 10 хвилин і смакота!

Я була здивована, коли скуштувала це! Рулет з баклажанів із додаванням фаршу, це просто реальна смакота – я тепер не можу перестати готувати це кожного дня!

Інгредієнти:

  • 2 шт баклажан
  • Холодна вода
  • 400 г м’ясного фаршу
  • 1 ч.л. кукурудзяного крохмалю
  • Сіль, спеції
  • 3-4 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • Пучок петрушки
  • 200 г сиру
  • 300 г помідорів
  • 1 ст.л. борошна

Спосіб приготування:

Беремо баклажани, ретельно промиваємо та очищуємо від зайвих частин. Тепер нам потрібно нарізати обидва баклажани на тонкі слайси – вздовж овочу. З одного баклажани ми отримали 9 шматочків.

Розкладаємо всі готові шматочки на дощечку та трохи проходимо по ним скалкою. Сильно давити не потрібно.

Тепер викладаємо кабачки у форму для випікання – солимо, додаємо спеції за смаком. Заливаємо їх холодною водою – аби всі кабачки були окриті.

Зверху можна прижати кабачки тарілкою, аби вони повністю опинилися в воді.

Тим часом займемось начинкою – підготуємо м’ясний фарш та пересиплемо його у велику місткість. Додаємо до нього чорний молотий перець, сухий імбир, 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю, 3-4 столових ложок соєвого соусу, 1 столову ложку майонезу – все ретельно перемішуємо до однорідності. Спеції можете регулювати самі – додавати улюблені.

Потім беремо пару зубчиків часнику та дрібно нарізаємо його – додаємо в фарш. Також нам потрібно дрібно нарізати пучок петрушки й також додати до фаршу.

Беремо твердий сир 200 грамів та натираємо його на дрібну терку – додаємо до фаршу. Все ретельно перемішуємо.

Дістаємо наші кабачки і тепер нам потрібно промити їх проточною водою. Викладаємо на паперові рушники, аби пішла зайва волога.

Тепер беремо 1 шматочок баклажана та розподіляємо по ньому частину фаршу – закручуємо в рулет та відкладаємо. Так робимо із кожним шматочком.

Викладаємо готові шматочки в форму для випікання і готуємо соус.

Беремо невелику місткість та наливаємо в неї рослинну олію – декілька столових ложок, додаємо до нього 1 чайну ложку паприки, 0.5 чайної ложки коріандру і все перемішуємо до однорідності.

Беремо кухонний пензлик та змащуємо кожний кабачок цим соусом. Тепер випікаємо наші баклажани при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.

Тим часом нам потрібно помідори дуже сильно подрібнити, це можна зробити за допомогою блендера. До них додаємо 1 столову ложку борошна та ретельно перемішуємо.

Дістаємо наші кабачки та поливаємо їх помідорами – рівномірно. Зверху можна додати зелень за смаком. І ставимо тепер у духовку ще на хвилин 15-20.

Все готово – тепер можна насолоджуватись нереальними смаками. Готуйте!

Рецепт приготування закусочних рулетів з баклажанів
Рецепт приготування закусочних рулетів з баклажанів. Фото: YouTube-канал Готую вдома готую смачно

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.