facebook

Вечеря працюючої мами: смачно, швидко і багато! Без клопотів і вистачає на всю родину – рецепт

Просто, швидко, а головне дуже смачно: саме такою виходить запіканка з рису і фаршу за цим рецептом. Така страва ідеально підійде для обіду, чи вечері і не залишить нікого голодним.

Якщо ви працююча мама, або дружина і не маєте багато часу, щоб стояти біля плити, зверніть увагу на цей рецепт. Просто, швидко, але дуже смачно і ситно. Запіканка з рису і фаршу – ідеальний варіант для вечері, чи обіду.

Необхідні інгредієнти:

  • рис відварений – 400 г;
  • фарш – 500 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • олія – 3 ст.л;
  • сметана – 3 ст.л”
  • яйця – 3 шт;
  • твердий сир – 50 г.
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту краще обрати курячий фарш, та за бажанням можна взяти свинячий, або асорті.

Цибулю ріжемо дрібним кубиком і відправляємо обсмажуватися на рослинній олії. Далі додаємо до цибулі натерту на крупній тертці моркву і смажимо до м’якості овочів. Далі додаємо до засмажки фарш і смажимо до готовності. В кінці фарш з цибулею та морквою потрібно посолити, поперчити і додати улюблені спеції за смаком. Сюди ідеально пасуватиме хмелі-сунелі, паприка та сухий часник.

Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м'ясом
Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м’ясом

Перекладаємо обсмажений фарш у миску і додаємо відварений рис. Туди ж відправляємо 3 сирих яйця та сметану. Все ретельно перемішуємо та додаємо сіль і перець за смаком.

Форму для випікання змащуємо олією і викладаємо туди отриману суміш. Зверху присипаємо запіканку натертим твердим сиром. Випікаємо страву у зарання розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.

Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м'ясом
Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м’ясом

Готову запіканку подаємо до столу гарячою разом зі свіжим салатом, чи малосольними овочами. Запіканка виходить ситною, соковитою і дуже смачною. За смаком така запіканка трохи нагадує начинку голубців, але більш ніжна і вершкова.

Така страва точно сподобається і дорослим і дітям.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.