facebook

Краще “Шарлотки”! Рецепт дуже смачного яблучного пирога за 20 хвилин: начинки в 2 рази більше, ніж тіста

Ніжний, пухкий і соковитий – саме таким виходить яблучний пиріг за цим рецептом. Готується він дуже просто, а виходить набагато смачнішим популярної Шарлотки.

Мабуть немає людей, які не люблять яблучні пироги. Яблука ідеально смакують до випічки і надють їй приємної фруктової кислинки, аромату і приємного смаку.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний і простий у приготуванні рецепт пирога, який вийде у кожної господині. Пиріг виходить таким смачним, що його змітають зі столу моментально.

Необхідні інгредієнти:

  • яблука – 4 шт;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 100 г;
  • молоко – 100 мл;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач тіста – 10 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • вершкове масло – 30 г.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту обирайте соковиті яблука з яскравим кисло-солодким смаком. Від шкірки яблука очищати не потрібно. Поріжте їх на четвертинки, видаліть серцевинку і наріжте дольками, як на фото.

Рецепт пухкого і соковитого пирога з яблуками за 20 хвилин
Рецепт пухкого і соковитого пирога з яблуками за 20 хвилин

Для приготування тіста у глибоку миску розбийте 2 яйця, додаємо цукор, ваніль і збиваємо міксером до посвітління і збільшення в об’ємі. Далі до збитих яєць додаємо молоко кімнатної температури і продовжуємо збивати міксером ще кілька хвилин.

Додаємо до отриманої маси просіяне борошно і розпушувач тіста. Збиваємо міксером до утворення однорідного, гладкого тіста без грудочок.

Рецепт пухкого і соковитого пирога з яблуками за 20 хвилин
Рецепт пухкого і соковитого пирога з яблуками за 20 хвилин

Форму для запікання застеляємо пергаментним папером і щедро змащуємо вершковим маслом. Рівномірним шаром викладаємо нарізані яблука і за бажанням присипаємо їх корицею. Заливаємо готовим тістом яблука.

Зарання розігріваємо духовку до температури 180 градусів і випікаємо пиріг 25-30 хвилин. Готовому пирогу даємо 10-15 хвилин охолонути у формі, після цього виймаємо його і присипаємо цукровою пудрою.

Цей пиріг ідеально смакує з кулькою ванільного морозива, чаєм та кавою.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?