Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

Як виявилось, у відомої української співачки є декілька додаткових годин у добі. Саме на такі думки наштовхує той факт, що знаменитість встигає виховувати двох названих доньок, вести господарство, приділяти час чоловікові, а також роз’їжджати по країні з благодійними концертами та будувати кар’єру. Диво-жінка поділилась фірмовим рецептом дієтичної шарлотки.

Рецепт шарлотки від Могилевської

Для приготування десерту за особистим рецептом відомої української співачки вам знадобиться два яблука середнього розміру, а також 125 грамів звичайної вівсянки (не швидкого приготування). Крім того, потрібно 125 мілілітрів води та 75 грамів меду. Також підготуйте пів чайної ложки кориці, дрібку соди, 1 столову ложку лимонного соку та 15 мілілітрів олії.

Наталія Могилевська поділилась рецептом яблучної шарлотки, яку часто готує для своїх рідних
Наталія Могилевська поділилась рецептом яблучної шарлотки, яку часто готує для своїх рідних

Для початку вівсяні пластівці потрібно подрібнити за допомогою блендера. Наступним кроком яблука треба помити під проточною водою та очистити від шкірки. Наріжте плоди тонкими скибочками, майже слайсами. Сорт яблук не грає ніякої ролі, підійде будь-який. Перекладіть яблука на тарілку та побризкайте на них лимонним соком, аби вони не темніли, поки ви готуєте тісто.

Наталія Могилевська поділилась рецептом яблучної шарлотки, яку часто готує для своїх рідних
Наталія Могилевська поділилась рецептом яблучної шарлотки, яку часто готує для своїх рідних

Всі сухі інгредієнти спершу потрібно змішати в окремій тарілці. Потім до них потрібно додати мед або будь-який солодкий натуральний сироп. Швидко замісіть тісто, поки воно не почало густішати. Форму для випікання потрібно змастити олією чи вершковим маслом. Далі викладіть туди трішки тіста, а потім частину яблук. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти. Яблука мають бути зверху. Випікайте протягом 50 хвилин у духовці при температурі 180 градусів.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.

Жодного співака з України: 37-річна Настя Каменських оголосила список своїх найулюбленіших пісень

Відома українська співачка Настя Каменських поділилась своїм осіннім настроєм і розповіла, які пісні слухає. Втім, у цьому списку немає жодного "свого" виконавця.