Сніданок на всі випадки життя: омлет в лаваші з улюбленою начинкою – без помідорчиків не обійдеться

Якщо набридло готувати щодня на сніданок яєчню, трішки удоскональте страву. Загорніть омлет у лаваш і додайте начинку. Часу на приготування піде небагато, натомість отримаєте справжню смакоту.

Вам знадобиться:

  • 5 яєць;
  • 2 лаваші типу тортилья;
  • 20 г твердого сиру;
  • 1 помідор;
  • 0,5 ст.лож. олії;
  • 5 г вершкового масла.
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Швидкий сніданок з омлету та тортильї

Витративши всього кілька хвилин, приготуєте 2 порції смачного й гарного на вигляд сніданку. Яйця вбийте в глибоку мисочку. Додайте сіль та чорний мелений перець. Легенько перемішайте масу вінчиком, щоб стала однорідною.

Швидкий сніданок з омлету та тортильї

Поставте на вогонь пательню. Влийте трішки олії. Покрутіть сковорідкою, щоб жир розповсюдився по всій поверхні. Коли олія достатньо розігріється, влийте половину омлету. Смажте на середньому вогні, щоб низ повністю прихопився.

Швидкий сніданок з омлету та тортильї

Накрийте яєчню лавашем тортильєю. Легенько притисніть руками до яєчної маси. Прикладіть тарілку, щоб була в діаметрі менша за сковорідку. Переверніть, щоб сніданок опинився на тарілці. Поверніть назад на пательню, але тортильєю донизу.

Швидкий сніданок з омлету та тортильї

Верх омлету притрусіть натертим на тертушці твердим сиром. Викладіть на одну половинку кружальця половинки помідора. Лопаткою підчепіть край тортильї та складіть удвічі, щоб омлет із томатами опинилися всередині.

Намастіть лаваш шматочком вершкового масла. Переверніть на інший бік і теж змастіть маслом. Ще трішки підсмажте й можете перекладати на тарілку. Таким же чином зробіть другу порцію сніданку.

Замість помідорів усередину можете викладати будь-яку іншу начинку. Наприклад, шматочки вареної курки з зеленню чи тунець із банки. Загалом, усе, що знайдете в холодильнику.

Популярне

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.

Не “Шуба”, в рази смачніше! Вся сім’я підсіла на цей салат з буряком без оселедця: дуже ніжний і соковитий

Спробуйте приготувати цей салат з буряком і ви більше ніколи не будете робити класичну "Шубу". Салат виходить ніжним, соковитим і нереально смачним.

Тіну Кароль назвали “стервом”, а Потапа – зарозумілим: спливла правда про їхню поведінку на “Голосі країни”

Молодий співак DIBROVA, який був учасником "Голосу країни" розповів, якими в реальному житті є Тіна Кароль та репер Потап. Артист залишився розчарованим у тренері, якого він обрав на проєкті.