Маринована скумбрія за цим рецептом виходить “пальчики відкусиш”: за 15 хв впоралась із цілою горою рибин!

Така маринована скумбрія стане справжнім хітом на вашому святковому столі. Головна причина, чому рецепт так подобається господиням – простота виконання.

Цей рецепт припаде до смаку багатьом, а особливо тим, хто полюбляє рибу. На приготування закуски вам знадобиться дуже мало часу, але в результаті ви отримаєте настільки апетитний смаколик, що кожен, хто його спробує, буде випитувати у вас цей рецепт.

На приготування маринаду вам потрібно буде витратити всього 15 хвилин, а потім – просто покладіть рибу в морозильну камеру та почекайте ніч. Вже зранку на стіл можна буде нарізати апетитне частування, яке підійде і для святкового столу, і для буденної вечері.

Як приготувати мариновану скумбрію

Для приготування страви вам потрібні наступні продукти – 1 скумбрія, 1 столова ложка солі без гірки, пів чайної ложки цукру, 1 чайна ложка паприки, пів чайної ложки зерен гірчиці, 2 зубчики часнику та 1 лавровий лист.

Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин
Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин

Спершу у скумбрії потрібно відрізати голову, прибрати всі нутрощі – словом, приготувати з рибини філе. Не забудьте дістати кісточки. Наступним кроком рибу потрібно посипати описаними вище інгредієнтами – використовуйте сіль та спеції. Лавровий лист потрібно дрібно нарізати та посипати нею рибу.

Складіть розрізану навпіл рибину разом та оберніть її харчовою плівкою. А потім залиште закуску на 2 або краще на 2,5 години при кімнатній температурі. Після цього потрібно покласти рибу в морозильну камеру. Краще залишити рибу на цілу ніч.

Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин
Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин

Після цього ви можете нарізати рибу. Автори рецепта радять різати закуску просто замороженою. Так риба буде нарізатись набагато легше, а холодна закуска смакує в рази краще.

Популярне

Схожі статті

“Хоч і невеликий, але дуже ситний”: роблю тортик без борошна, цукру та духовки – за талію не переживаю

Тим, хто стежить за фігурою, необов'язково відмовлятися від тортиків. Можна приготувати смаколик дієтичний – без борошна й цукру. Духовка вам теж не потрібна цього разу.

“Устиг і повикладати, й позахищати”: 45-річний Віктор Бронюк отримав чиновницьку посаду, але не в Києві

На деякий час Віктор Бронюк зник з шоубізу, перебуваючи в лавах ЗСУ. Та тепер знову з'явився. З новими силами взявся за діло. Отримав керівну посаду й дає концерти зі своїм гуртом "ТіК".

Навіть духовку не вмикаю: готую булочки з яблучною начинкою на сковорідці – м’якенькі та пухкенькі

Щоб приготувати дріжджові булочки, зовсім не обов'язково вмикати духовку. Все чудово пропечеться навіть на сковорідці. Додавання яблучної начинки зробить випічку особливо ароматною.