facebook

Без фаршу та духовки готую котлетки з сиром: шматочки курячого філе й 20 хвилин часу – домашні у захваті

Куряче м'ясо на ці котлети не потрібно пропускати крізь м'ясорубку. Тож впораєтеся з приготуванням доволі швидко. Тим паче якщо додати ще й сир із яйцями, вийде справжня смакота.

Вам знадобиться:

  • 800 г курячого філе;
  • 3 яйця;
  • 1 дрібка перцю;
  • 30 г петрушки;
  • 60 г майонезу;
  • 100 г твердого сиру;
  • 60 г борошна;
  • 30 мл олії.
Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Щоб приготувати рублені котлети, куряче філе вимийте, просушіть паперовим рушником. Наріжте дрібними кубиками й перекладіть у глибоку миску. Вбийте туди яйця, додайте сіль і перець. Перемішайте до однорідності.

Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Вимиту й просушену петрушку дрібно наріжте й відправте до м’яса з яйцями. Додайте майонез і перемішайте силіконовою лопаткою. Твердий сир натріть на тертушці. Додайте у миску й знову все ретельно перемішайте. Всипте борошно й знову перемішайте.

Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Розігрійте на вогні пательню. Влийте олію. Коли жир прогріється, викладайте м’ясну масу на сковорідку столовою ложкою й формуйте котлетки. Смажте з одного боку 3-5 хвилин до появи золотавої скоринки.

Переверніть курячі котлети на інший бік. І теж смажте 3-5 хвилин. Викладіть готові вироби на тарілку. Подавайте рублені курячі котлети до столу з картоплею та салатом.

Курячі рублені котлети з сиром та петрушкою

Задля цього 800 г картоплі обчистьте, вимийте та наріжте на часточки. Перекладіть у глибоку миску. Збризніть олією. Посоліть, поперчіть, притрусіть паприкою та сухим часником. Перемішайте.

Викладіть картопляні шматочки на деко, вистелене пергаментом. Поставте у духовку, розігріту до 200 градусів. Випікайте близько 45 хвилин. Викладіть на тарілку довкола курячих котлет і прикрасьте часточками помідорів. Повноцінна вечеря готова.

Популярне

Схожі статті

“Нова епоха”: після втечі з України та тривалого мовчання Олег Винник анонсував повернення на велику сцену

Були часи, коли Олег Винник був ідолом української естради. Та схоже, що артист має бажання повернути собі свій статус – співак анонсував повернення на велику сцену.

54-річна мама двох дітей Ірина Білик позбулася блонду й замислилася: “Може, в рожевий пофарбуватись?”

Ірині Білик, схоже, набридло буди блондинкою. Зірка вирішила перефарбуватися. Тож постала перед фанами в легкому рожевому тоні з яскравими пасмами по боках.

“Це лише початок”: 29-річна Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix – поки що лише в масовці на 5 секунд

Аліні Гросу не таланить. Мріяла стати культурним послом у США – не вийшло. Довго приховувала обличчя нареченого, а він потрапив у кадр. Тепер з'ясувалося, що у Netflix акторка грала всього 5 секунд.