facebook

Обід без грама м’яса за копійки. Готую такі котлети 7 разів на тиждень: ніхто не вірить, що вони пісні

Котлети за цим рецептом виходять настільки смачними, що ніхто й не зрозуміє, що у них немає ні грама м'яса. Котлети виходять не лише смачними, а й ситними.

Якщо ви дотримуєтесь посту, або не вживаєте м’ясо з інших причин, цей рецепт вам знадобиться. Також рекомендуємо приготувати ці пісні котлети й м’ясоїдам для урізноманітнення раціону. Страва виходить дуже смачною, ситною. Готуються котлети просто та з доступних інгредієнтів.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт;
  • цибуля – 3 шт;
  • морква – 1 шт;
  • гречка відварена – 300 г;
  • манка – 2-3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Картоплю очищаємо і натираємо на дрібну тертку, як на деруни. Так само натираємо 1 цибулину. До натертих картоплі з цибулею додаємо склянку відвареної гречки.

З двох цибулин і морквини робимо засмажку: цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємор на дрібну тертку і обсмажуємо овочі на рослинній олії до м’якості. Перекладаємо засмажку до інших інгредієнтів і все ретельно перемішуємо. Додаємо до отриманого “фаршу” сіль, перець та спеції. Для цієї страви ідеально підійдуть сухий часник, паприка, хмелі-сунелі. Також додаємо манку і ретельно все перемішуємо. Залишаємо “фарш” хвилин на 30, щоб манка набухла, а суміш стала більш щільною.

Рецепт пісних котлет за копійки, які не відрізниш від курячих
Рецепт пісних котлет за копійки, які не відрізниш від курячих

Через 30 хвилин фарш знову перемішуємо і формуємо котлети.

Розігріваємо пательню з рослинною олією і викладає котлети на сковорідку. Смажимо котлети на помірному вогні до золотистості з двох сторін. Кришкою сковорідку накриваємо після того, як перевернули котлети на другий бік.

Рецепт пісних котлет за копійки, які не відрізниш від курячих

Готові котлетки викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подаємо котлети з картоплею, рисом, гречкою, макаронами, чи іншими гарнірами. Також такі котлети ідеально смакуватимуть зі свіжими овочами.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.

Що таке черепахове забарвлення у кішок: якщо у вашого кота таке – ви витягнули щасливий білет! Ось чому

Якщо у вас вдома є кіт або кішка, зверніть увагу на її забарвлення. Так званий "черепаховий колір" може багато чого розповісти про вашого улюбленця.