Худнути потрібно смачно: дієтичний соковитий пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Мінімум калорій і дуже смачний пиріг з лаваша з сирною начинкою. Готується просто і не залишається на ваших стегнах.

Якщо ви ще вважаєте, що худнуть тільки на воді й овочах, у нас для вас гарні новини. Щоб скинути зайві кілограми, потрібно їсти. Але тільки корисну і смачну їжу. Наприклад, пиріг з лаваша відмінно підійде для такої місії.

Але не подумайте, що це тільки для тих, хто худне. Пиріг з лаваша дуже нагадує грузинський хачапурі. Він не такий калорійний, але не менш смачний.

Інгредієнти:

  • сир 5-9% – 400 г
  • яйця – 1 шт.
  • твердий сир – 40-50 г
  • лаваш тонкий – 1 лист (150 г)
  • кріп – пучок
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Сир з’єднати з яйцем, сіллю і кропом. Бажано брати сир від 5% до 9% жирності. Звичайно, можна взяти і домашній, але не рекомендується брати знежирений. Оскільки користі у ньому мало і недобросовісні виробники часто додають крохмаль.
  2. Один лист лаваша розрізати на чотири частини. Викласти листи лаваша у форму так, щоб можна було закрити начинку зверху з кожного боку.
  3. Потім викласти сир, посипати тертим сиром і закрити пиріг.
     "" ""
  4. Зверху пиріг з лаваша змастити яєчним жовтком, тоді вийде гарна і хрустка скоринка. За бажанням можна ще присипати сиром.
     ""
  5. Випікати при 180 ℃ 20 хвилин.

Перед подачею посипати зеленню!

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.