Наче живі: як би виглядали сьогодні Кузьма Скрябін, Руслана Писанка, Жанна Фріске та інші покійні зірки (ФОТО)

На жаль, найкращі з нас помирають першими – українці будуть довго тужити за багатьма зірками, які рано пішли з життя. Нещодавно з'явились фотографії постарілих легенд, яких "оживив" штучний інтелект

Не дивлячись на те, що ці відомі люди давно відійшли у вічність, вони все ще залишаються у серцях своїх шанувальників. Прихильники із теплотою згадують про своїх улюбленців і найбільше за все мріють, аби ті не покинули їх настільки рано. Кожен з нас бажає бодай раз поглянути на те, як би виглядали покійні зірки, якби досі були з нами. Штучний інтелект “оживив” легенд і природньо їх зістарив.

Кузьма Скрябін

Цього серпня легендарному українському музиканту могло би виповнитись 54 роки. Кузьма надихав своїх шанувальників за життя, а зараз, за неймовірно важких часів, кожен принаймні раз думав про те, як не вистачає всій Україні співака зараз.

Як би виглядав у старості Андрій Кузьменко
Як би виглядав у старості Андрій Кузьменко

Скрябін був надзвичайно цікавою особистістю – люди тягнулись до нього, адже він завжди вмів сказати влучні й правильні слова, розвеселити та підбадьорити. Талант артиста неможливо заперечувати, проте його людяність та душевна близькість із кожним шанувальником зробило його буквально легендою.

Руслана Писанка

Одна з найвідоміших акторок України захопила шанувальників своєю харизмою та колоритом. Руслана Писанка завоювала серця привабливістю та вмінням надихнути кожного, хто на неї дивиться. Українці називали акторку та телеведучу символом жіночності та прикладом людини, на яку варто рівнятись.

Як би виглядала у старості Руслана Писанка
Як би виглядала у старості Руслана Писанка

Вона вміла залишатись позитивною та бадьорою навіть у найскладніших моментах свого життя. Свою успішну кар’єру Писанка побудувала завдяки завзяттю й важкій праці. Професіоналізм і відданість роботі помічали всі – колеги, режисери, друзі й шанувальники.

Жанна Фріске

Цього року відомій російській співачці могло би виповнитись 48 років, проте вона померла після довготривалої боротьби із онкологією на 41-му році свого життя. Шанувальники однієї із найкрасивіших зірок полюбили її за щиру усмішку й доброту, яку знаменитість випромінювала до останніх днів свого життя.

Як би виглядала у старості Жанна Фріске
Як би виглядала у старості Жанна Фріске

Марина Поплавська

Акторка, яка стала найбільш відома завдяки грі на сцені “Дизель Шоу” й досі залишається в серцях українців. Її колеги досі транслюють в прямих ефірах номери за участю Марини Поплавської, а добра пам’ять про артистку зберігається.

Померла знаменитість у ДТП.

Як би виглядала у старості Марина Поплавська
Як би виглядала у старості Марина Поплавська

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.