Тіна Кароль в тісних штанах і топі налякала публіку нездоровою худобою: кістки обтягнуті шкірою

Відома українська співачка Тіна Кароль за останні декілька місяців сильно схудла. Співачка запевняє, що ніякого секрету зменшення ваги у неї немає.

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України по версії журналу VIVA. Це і не дивно, адже співачка має гарні риси обличчя, а також є власницею стрункої і жіночної фігури.

Співачка неодноразово в інтерв’ю розповідала, що тримати себе в формі – важка для неї задача. По словам Тіни, вона схильна до повноти. Саме тому співачка не дозволяє собі навіть маленький шматок торта у власний день народження. Крім того, Кароль  змушена регулярно займатися спортом. Вона навіть облаштувала спорт-зал у власному домі.

 Тіна Кароль в обтягуючих штанях і топі налякала публіку нездоровою худобою
Тіна Кароль в обтягуючих штанях і топі налякала публіку нездоровою худобою

Тіна Кароль завжди була стрункою, але при цьому вона не була худорлявою. Жінка мала пишні форми та тонку талію. Однак останнім часом прихильники помітили, що співачка стала виглядати дещо інакше. Тіна Кароль дуже схудла. Через сильну худорлявість у співачки навіть змінилось обличчя.

Нещодавно Тіна Кароль опублікувала коротке відео в своєму Телеграм-каналі, в якому вона танцювала на камеру. Співачка позувала в обтягуючих спортивних штанах і топі, які підкреслили схудлу фігуру Кароль.

 Тіна Кароль в обтягуючих штанях і топі налякала публіку нездоровою худобою
Тіна Кароль в обтягуючих штанях і топі налякала публіку нездоровою худобою

Підписники Тіни Кароль відразу почали коментувати нові форми Тіни Кароль. Ось, що написали фоловери:

  • “Тіна, ви взагалі їсте, чи повітрям харчуєтесь?”;
  • “Боже, яка худа стала”;
  • “Тінка, потрібно більше їсти”;
  • “Фігура просто вау”;
  • “Найкраща”;
  • “Дайте Тіні щось з’їсти, щось дуже худа”.

Варто зазначити, що сама Тіна Кароль запевняє, що спеціально не збиралась худнути. Швидше за все так на співачку вплинули нерви та тривога, яку відчувають всі українці через війну в Україні.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль виїхала за кордон та почала активно давати благодійні концерти, зібрані кошти з яких були передані на потреби України та постраждалих у війні людей.

Зараз Тіна Кароль повернулась до рідного дому та продовжує допомагати українцям. Так, відомо, що Тіна Кароль подарувала квартиру сім’ї маріупольців, які дивом залишились живими, але при цьому втратили домівку. А до 1 вересня Тіна Кароль забезпечила всіх дітей-першокласників бійців полку “Азов” всім необхідним для навчання на рік.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.