48-річна Таюне зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона та сама єдина вовчиця Винника: “Заміню всіх”

Українська співачка Таюне, яку називають таємною дружиною Олега Винника, показала зміни в іміджі, які не залишилися без уваги її прихильників.

Про Таюне заговорили після того, як на всю Україну прославився Олег Винник. Вона була і залишається його бек-вокалісткою, а також головною претенденткою на роль дружини повелителя українських вовчиць. Зірки не розкривають правду про те, що насправді між ними відбувається, але прихильники все одно вірять у їх любов.

Як мінімум один факт не піддається сумнівам – Олег Винник і Таюне справді близькі люди, які в мирні часи постійно були разом на концертах і часто з’являлися на нових фото теж вдвох. Одного разу Таїсія Сватко навіть дала інтерв’ю Каті Осадчій, у якому заявила, що не підпустить до співака жодну іншу бек-вокалістку:

Я намагатимусь так, що заміню всіх

, – сказала Таюне.

Олег Винник со своей супругой Таюне
Таюне зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона та сама єдина вовчиця Винника

Тоді ж вона розповіла про те, що свої сценічні образи підбирає за допомогою Олега. За її словами, коли він пише пісню, то вже уявляє її звучання, характер і навіть картинку, яка має бути, тому він бере безпосередню участь у цьому питанні.

Прихильники захоплюються Таюне і чекають нових її фото у Мережі з нетерпінням. Після початку повномасштабної війни в Україні зірка не з’являється в Instagram, але є багато фан-сторінок співачки, на яких публікують цікаві архівні кадри.

На цей раз у центрі обговорень опинився знімок бек-вокалістки Винника з новою стрижкою – Таюне зробила боб-каре. Поруч з нею позував сам повелитель вовчиць у перуці, що пояснює різку зміну іміджа виконавиці – на ній теж перука.

Таюне зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона та сама єдина вовчиця Винника
Таюне зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона та сама єдина вовчиця Винника

У коментарях фанати зазначили, що Таї пасує все і навіть така незвично коротка довжина волосся:

  • “Жінка, якій до лиця будь-яка зачіска”;
  • “Приємно дивитися на цю гарну пару”;
  • “Таїчка, вас не впізнати, з каре помолодшали!!”;
  • “Ви прекрасні”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.