Винник, Дантес, Борисюк та інші знамениті чоловіки, які носять жіночі стрижки та не соромляться цього

Не тільки представниці прекрасної статі мріють про густе та довге волосся. Деякі чоловіки теж полюбляють пишну шевелюру і таких чоловіків чимало в українському шоу-бізнесі.

Раніше вважалось, що довге волосся можуть носити лише жінки. Однак роки йдуть і змінюється мода. Зараз чоловіки відпускають собі довге волосся, роблять модні техніки фарбування та часом витрачають на укладку більше часу ніж зазвичай жінки. Варто відзначити, що чоловікам часто пасує довге волосся, а деяких чоловіків важко уявити із короткою стрижкою.

Хто із українських знаменитих чоловіків ходить з жіночою стрижкою і зовсім цього не соромиться, читайте далі в матеріалі.

Олег Винник

Олег Винник и его жены
Знамениті чоловіки, які носять жіночі стрижки та не соромляться цього: Олег Винник

Українського співака Олега Винника важко уявити без довгого волосся. На українській сцені він уже 10 років і за цей час співак жодного разу не експериментував з власним іміджем. Втім, довге, біляве волосся – родзинка Олега Винника, яка приваблює мільйонів жінок.

Володимир Дантес

Дантес выставил в сеть ошеломляющее признание
Знамениті чоловіки, які носять жіночі стрижки та не соромляться цього: Владимир Дантес

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої співак Володимир Дантес останні роки ходить з довгим та кучерявим волоссям. Чоловік щодня робить укладку та слідкує за своєю зачіскою. Цікаво, що Дантес поєднує “жіночу” зачіску із брутальною бородою. В цілому, його образ виглядає досить цікаво та своєрідно.

Віталій Борисюк

Ольга Сумская и Виталий Борисюк
Знамениті чоловіки, які носять жіночі стрижки та не соромляться цього: Віталій Борисюк

Відомий український актор та чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк ніколи не мав короткої стрижки. І, якщо зараз волосся актора не дуже довге, то раніше Борисюк мав пишну, кучеряву шевелюру. Волосся Борисюка дещо завивається та лягає у гарну укладку. Варто відзначити, що Віталію Борисюку дуже пасує така зачіска.

Діма Коляденко

Знамениті чоловіки, які носять жіночі стрижки та не соромляться цього: Діма Коляденко

Відомий шоумен та телеведучий Діма Коляденко завжди відрізнявся екстравагантною зовнішністю, незвичайними нарядами, головними уборами та аксесуарами. Діма Коляденко майже завжди мав довге волосся. В деякі періоди свого життя Коляденко ходив з дуже кучерявим, довгим волоссям, однак останнім часом він полюбляє ідеально пряме волосся.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.