У Європі один за одним зриваються концерти Ані Лорак: найтитулованіша співачка України – у розбитого корита

Ані Лорак давно не вітають в Україні – зірка втратила минулу славу та репутацію серед української аудиторії після того, як почала активно будувати кар'єру у росії. Тепер ефект бумеранга спрацював, і співачка платить за все вчинене

Мовчання нікому не вибачають. На своєму гіркому досвіді це усвідомила колись популярна в Україні співачка Ані Лорак. Знаменитість давно будує свою кар’єру в росії, а від початку повномасштабного вторгнення в Україну вона жодного разу не висловилася про свою позицію. Проте, Ані Лорак знайшла правильним називати себе “найтитулованішою співачкою України”. Якщо комусь могло здатися, що під час війни можна зручно сісти на два стільці одразу, то світова спільнота довела – це неможливо.

Ані Лорак вирушила в тур із концертами Європою. Проте виявилося, що продажну співачку там ніхто не чекав – жителі різних європейських міст влаштовують протести проти організації концертів Лорак. Так, громадська ініціативна група, що складається з представників української діаспори, звернулася із офіційним запитом до організаторів концерту у чеському місті Прага. У повідомленні мешканці Чехії, а також українці, вказали, що вони виступають проти того, що російська пропагандистка спокійно провадила свою творчу діяльність у Празі.

Концерт Ані Лорак у Празі скасували завдяки зусиллям активістів
Концерт Ані Лорак у Празі скасували завдяки зусиллям активістів

Forum Karlin відповіли на запит небайдужих: концерт Ані Лорак негайно скасували, а афіші почали масово видаляти.

Протести у Німеччині

Крім того, німці разом з українцями запланували масові протести проти концертів, які співачка, що мешкає у москві, також планувала провести. До акцій опору приєднається не лише українська діаспора, а й небайдужі німецькі активісти, які активно виступають на підтримку України.

Ані Лорак запланувала проведення концертів більш ніж у 6 німецьких містах, однак схоже, що їм не судилося відбутися. Активісти планують продемонструвати на всю Німеччину, що таке славнозвісний “руській мір” та яку розруху він приносить на українські землі. Крім того, українці бажають нагадати світовій спільноті, що війна в Україні триває. У той час, поки проросійські артисти хочуть виступати в цивілізованому світі під егідою дружби народів, в Україні все ще гинуть невинні люди.

Ані Лорак залишилася біля розбитого корита
Ані Лорак залишилася біля розбитого корита

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.