Дочка Полякової почала курити та втекла з дому

Про це співачка розповіла під час прямого ефіру зі своєю колегою Анною Сєдаковою.

Популярна українська виконавиця проводить час на карантині разом зі своєю сім’єю на дачі. Як зізналася Оля, їй складно цілий день сидіти у чотирьох стінах разом із родичами.

“Я коли приїхала додому, сіла з дітьми, я зрозуміла, що не вмію з ними спілкуватися. Я вміла їх на ручках потримати, поцілувати, а 24 години на добу займатися дітьми і ще їх розважати – це складно”, – розповіла виконавиця.

Особливим випробуванням для неї стало налагодження стосунків зі старшою дочкою Машею. Співачка поскаржилася на останню неприємну витівку доньки. Дівчина втекла з дому та обізвала свою зіркову маму.

“Я вчора у Маші сигарету знайшла. Вейп. Тепер я його теж курю. Я кажу: вчора моя дочка кинула курити, а я почала! Вона ще вчора втекла з дому на квадроциклі кудись за три кілометри і обізвала маму поганим словом».

Також Полякова поділилася своїми методами виховання старшої доньки, зокрема вона розповіла, як покарала Машу за її вчинок.

“Тому я забрала у неї всі гаджети і закрила її в кімнаті. і вона там сидить”, – поділилася Оля в бесіді з Анною Сєдоковою.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?